Hopp til hovedinnhold
TEMUR, IZA OG TURAB (PAUL PIONER)

Spansk-norsk videopremiere ?

Torsdag 16. november er det slippfest for det sjette Gatekunst-albumet på Parkteatret, og de neste to ukene dropper en rekke musikkvideoer fra prosjektet.

Andre video ut er til den P3-listede singelen «Blind», med GK-veteranen Turab, hit-makeren Temur («Fy Faen»), og Stavanger-rapperen Izabell

– Hadde lenge snakka med Marius og Assad om å delta i Gatekunst-prosjektet, så når eg då fikk mail fra Assad med Turab og Temur sitt bidrag og et spørsmål om å joine så gikk det ikkje lang tid før eg hoppa på med et vers. Låten e som sukkerdyppa churros; varm, soft, søde og litt crunchy, forteller Iza billedlig om låten.
Musikkvideoen er spilt inn i Spania og Norge, og er regissert av ringreven Pål Erik Helgerud. Låten er produsert av Leif Inge Fosen alias Maye Music. Se premiere på musikkvideoen til «Blind» via Gatekunst her: 

PS: Om du tar turen innom Gatekunst-konserten 16. nov vil du få se navn som Ezzari, Stor, Jonas Benyoub, Turab, Abelone, Temur, Kaveh, Yomi Baisa, Zamour Blvck O, Lillebror Satilmis og Andréyun +++ live på scenen. 

Nevnte vi at det er gratis og fri alder?  Meld deg på Facebook-eventet her

Se også: Gatekunst x norsk gangsterfilm 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer