Hopp til hovedinnhold
NELLY FURTADO; JESSICA ALBA OG JENNIFER LOVE HEWITT SIER (FORELØPIG) NEI (UNIVERSAL, SONY, CBS)

Sorry Playboy!

Kim Basinger, Naomi Campbell, Drew Barrymore, Vanessa Williams, Cindy Crawford og Heidi Montag fra The Hills er noen av de kjente damene som takket ja til å kle av seg for Playboy.

Men selv om bladets kjendisliste er lang, får de ofte nei, og The Sun tar ansvar og drøfter dette temaet.

Avisen forteller at Lady Gaga nesten pussig nok sa nei da Playboy spurte henne.

– Hvis jeg var en glamourmodell ville jeg blitt henrykt over tilbudet. Men for meg dreier det seg om musikken, forteller sangeren som stod i g-string og nettingstrømper på scenen i Oslo for to uker siden.

Hugh Hefner gav Mel B alias Scary Spice et tilbud på 1 millioner pund (10 millioner kroner), men selv om hun i et intervju sa at hun «gjerne stiller», har Spice-piken ennå ikke vært i bladet.
Kanskje Mel ber om mer penger, nå som hennes baby daddy Eddie Murphy betaler henne 350 000 kroner i måneden frem til 2024.

Rihanna skal ha fått to tilbud fra bladet, men ifølge Insider fortalte Barbados-baben at nakenbilder for henne kan ende med drap.

– Jeg er bare 20 år så moren min ville drept meg hvis jeg poserte naken. Da jeg gjorde kroppsmalingen-greiene (i «Umbrella»-vidoen), gjorde jeg ikke det for å vise frem kroppen min, jeg gjorde det fordi det var kult visuelt sett, uventet og så hot ut.

Ifjor avviste Lindsay Lohan over 4 millioner kroner fra Playboy, og hennes presseansvarlige hintet om en tidligere fotoshoot.

– Hvis hun må være naken så er svaret nei. Hun gjør ikke slike bladgreier igjen.

Tidligere det samme året stilte Li-Lo toppløs i New York Magazine, på bilder som kopierte en kjent Marilyn Monroe-serie.

The Sun skriver at Jennifer Aniston sa nei til Hefner selv om hun ble tilbudt 24 millioner kroner og prosenter av bladsalget, mens yppige Jennifer Love Hewitt (I Know What You Did Last Summer, Ghost Whisperer) fikk et nesten like generøst (ikke offentliggjort) forslag, som også ble avvist.

Se også: Befruktet Playboy-pike får fortsette

En Hollywood-favoritt som Playboy har mast på i flere år uten hell er Jessica Alba. Den meksikansk-amerikanske skuespilleren endte likevel med å pryde omslaget i bikini i mars 2006 uten hennes tillatelse.

– Playboy har krenket mine rettigheter og på frekt vis lurt publikum som kanskje tror at jeg har gitt dem lov til å sette meg på forsiden, når jeg ikke har det, skrev hun i en pressmelding.

«Hva som helst» var svaret Hugh Hefner gav til New York Post i forbindelse med at han ytret ønske om å få Lil’ Kim til å kle av seg for publikasjonen, noe han først forsøkte i 2001, uten å få det til. Ifjor holdt det på å gå i boks, men den vesle rapperen droppet nakenprosjektet til fordel for det litt mer familievennlige Skal vi danse.

En frodig venninne av Kim som lenge skal ha vært på Playboys liste, er Tyra Banks. Rykter skal ha det til at modellen og programlederen (og noen ganger skuespilleren og sangeren) har fått over 10 tilbud opp gjennom årene.

Tyra har sagt at hun personlig ikke har noe problemer med å kle av seg foran kameraet, men at hun takker nei til mannebladet ut av respekt for sine besteforeldre.

Den kanadiske stjernen Nelly Furtado fikk et tilbud på 500 000 dollar (over 3 millioner kroner) for å posere, noe som foreløpig ikke har blitt noe av, kanskje på grunn av kreative uenigheter.

– Det er spennende, det er veldig fristende. Det må være under de riktige forutsetningene. Vi får se hva som skjer, fortalte Nelly til britiske MTV.

P. Diddys tidligere artist Aubrey O’Day, som ikke har hatt mye suksess etter at hun forlot mogulen, sa derimot ja og endte i årets marsnummer.

25-åringen fra San Francisco, som hevder hun ikke har hatt noen form for kirurgiske justeringer utført på kroppen, poserte naken rett og slett fordi det er «naturlig», samtidig som hun forsøker å forklare hvorfor det også er «empowering».

– Å kunne føle seg komfortabel med dette og vise at sex kan være en vakker, komfortabel – at din seksualitet kan være en vakker, komfortabel ting – vil gjøre folk sterkere, sa hun til MTV.

Se også: Slik laget Monica fra Tjøme Playboy-historie

Nyeste saker fra 730.no

Les mer