Sorry jenter (og gutter), Cara Delevingne har fått kjæreste

21. jun 2015 kl. 00:00
(VOGUE)

(VOGUE)

Hurra for kjærligheten?

Smellvakre Ruby Rose fra Orange is the New Black har vært borte fra markedet lenge, men nå bekrefter #Girlcrush nummer én Cara Delevingne at også hun er opptatt. London-jenta forteller til juli-utgaven av Vogue at hun er sammen med Annie Clark (31) aka musikeren St. Vincent, og at forholdet virkelig er bra for henne.

Cara er klar med sitt første solo-cover for amerikanske Vogue

Et bilde publisert av MELK & HONNING (@melkoghonning)


– Jeg tror at det å være forelsket i kjæresten min spiller en stor rolle i hvorfor jeg er så fornøyd med meg selv om dagen. Og at de ordene kommer ut av munnen min er et mirakel. 

Mange har de siste årene spekulert i Caras legning, og 22-åringen sier til magasinet at hun ble forvirret av følelsene hun hadde som barn. 

– Det tok lang tid for meg å akseptere tanken (på å like kvinner, red. anm.), helt til jeg forelsket meg i en jente som 20-åring, og innså at jeg måtte akseptere det. Fortsetter under
ANNIE + CARA (ELLE)

Modellen/skuespilleren/artisten/it-jenta tenker dog ikke bare på jenter. 

– Jeg har bare seksuelle drømmer om menn. For to netter siden gikk jeg bort til en fyr bak i en bil, med mange av kompisene hans rundt oss, og jeg hoppet mer eller mindre på ham. 

Foreldrene tror dog at kjærligheten for kvinner bare er en fase for Delevingne, noe hun selv er usikker på. 
– Kvinner er det som inspirerer meg, men de har også vært min undergang. Jeg har bare blitt såret av kvinner, først av alle min mor, avslører hun til Vogue. 

Les hele det fine intervjuet her.

Se også: Cara som mystisk drømmedame (TRAILER)