Hopp til hovedinnhold
Snikpremiere fra Thea.

Sørlandets solo-svar på Highasakite?

A photo posted by Thea Stapnes (@theastapnes) onThea Stapnes fra Birkeland i Aust-Agder har vært i studio med Øystein Skar fra Highasakite, og det merkes. 25-åringen lager deilig indie/elektropop, litt i samme gate som nettopp Highasakite. Frøkna har jobbet med Skar før, da på låten «Run» fra våren 2015.

Denne gangen tilbragte hun fem solfylte dager i Bergen sammen med Odd Martin Skålsnes alias O. Martin (AURORA), for å spille inn  «Follow The River».


Thea forteller at hun ble inspirert til å skrive låten etter hun så Robin Hood med Russell Crowe i hovedrollen.


Det var dog sitatet «Rise and rise again until lambs become lions» som satte mest spor, og hun visste at hun ville bruke det i en låt.

Thea Stapnes forteller at hun allerede gleder seg til å følge opp «Follow The River», som 730 har snikpremiere på nederst i saken. – De [Øystein Skar og Odd Martin Skålnes] inspirerer meg stadig med sine musikalske ferdigheter… Vi har det veldig gøy i studio og samarbeidet vårt fortsetter denne våren 🙂 Vi planlegger i disse dager nye innspillinger og jeg ser fram til å følge opp «Follow The River» med noe mer enn «bare» en singel! 

 

A photo posted by Thea Stapnes (@theastapnes) on


Men det første først: I morgen slipper hun sin nye helt nye låt «Follow The River», men du kan høre den hos 730 allerede i dag!


Sjekk ut det superfine sporet via Soundcloud:


Se også: ♫ Åsane-rapper slår ned på gullgravere

Nyeste saker fra 730.no

Les mer