Hopp til hovedinnhold
Sophie Elise, Lili Reinhart, Camila Mendes (Instagram/The CW/Netflix)

Sophie Elise til Riverdale

(OPPDATERT: APRILSNARR!)

 

Vi vet at Sophie Elise Isachsen er mye mer enn en influencer.

Blogger, forfatter, singer-songwriter, tv-stjerne, DJ, modell og den mektigste kvinnen i Medie-Norge.

CV-en er lang – og nå blir den enda lenger. Sophie blir skuespiller.

Natt til mandag annonserte Entertainment Weekly tre av de nye karakterene i sesong 4 av Riverdale, og i tv-innslaget forteller serieskaper Roberto Aguirre-Sacasa at rollen som Liv Kristin Gundersen har gått til nordmannen.

Sophie Elise har vært i Los Angeles flere ganger de siste to årene, og etter det 730.no erfarer har hun en amerikansk agent som lenge har jobbet med kanalen The CW.

Harstad-jenta skal ha hatt audition og flere runder med prøvefilming i LA, samt sendt Riverdale-produsentene en showreel med høydepunkter fra Sophie Elises verden. Roberto beskriver TV 2-serien som «scripted reality», noe som har gitt henne mye skuespillererfaring.

Den opprinnelige planen var at harstadværingen skulle ha rollen som en amerikansk karakter, men The CW følte at hun språkmessig var mer troverdig som norsk.

Selv om Sophie fyller 25 i år, skal hun spille en 17-åring.

Liv Kristin, kjent fra tegneserien som Riverdale er basert på, er en utvekslingsstudent fra det fiktive tettstedet Triststad i «rural Norway» som flytter til USA og starter på Riverdale High School.

Handlingen i sesong 4 er ennå ikke kjent.

Liv Kristin i tegneserien Riverdale skal spilles av Sophie Elise i tv-serien (Archie Comics/The CW)

I den originale historien er Liv Kristin en singer-songwriter, kjent for sitt særpreg. Et vanskelig brudd med kjæresten Snorre har dog gitt henne migrene, angst og skrivesperre. Sangeren ønsker å forlate Triststad og starte et nytt liv med blanke ark i Riverdale, hvor hun skal studere mens hun satser på sin artistkarriere.

Dessverre havner LK (som hun blir kalt på skolen) i et destruktivt musikkmiljø og blir avhengig av medikamentet Xanax. Hun skjuler dette for sine nye bestevenninner Betty Cooper (Lili Reinhart) og Veronica Lodge (Camila Mendes). Men hvor lenge skal Liv Kristin klare å leve et dobbeltliv basert på løgn – uten å miste forstanden?

Det har ikke lykkes 730 å få kommentar fra Sophie.

Riverdale, som vises hos Netflix utenfor USA, startet i 2017. The CW-serien kan beskrives som Twin Peaks møter Beverly Hills, 90210. Innspillingen av sesong 4 starter i mai, med forventet premiere i oktober.

Se også: Noah Centineo dater jenter for penger i ny Netflix-film

Nyeste saker fra 730.no

Les mer