Sophie Elise: – Ingen norske popstjerner er min cup of tea

2. jun 2014 kl. 00:00

Hør bloggerens debutsingel her.

Ingen norske bloggere har større pupper enn
Norges nest mest leste blogger Sophie Elise Isachsen. Men har noen av dem større stemme? Trolig. Harstad-jenta kan dog synge, og hennes debutsingel «Lion Heart» er bedre enn flere låter utgitt av kvinnelige, profilerte norske «popstjerner». (Vi liker spesielt «ey!» «ey!»’ene på versene.) Det vil være snodig hvis flere norske radiostasjoner ikke lister «Lion Heart».

Låten, skrevet og produsert av
den tidligere Paradise Hotel-deltageren Helfner Augusto Hotved, hører du nedenfor vår prat med 19-åringen.

Grattis med stilig debutsingel. For dem som ikke skjønner den metaforfylte tekst… hva handler den om?

– Låten handler om å gå etter noe man vil ha, og ønske noe så sterkt at man må gå litt ut av seg selv og egen komfortsone.

Hvorfor har du ikke fortalt at du er såpass flink til å synge?

– Hehe, jeg er jo ikke sååå flink, men jeg har alltid elsket musikk og skrevet sanger siden jeg var veldig ung. Jeg har lagt ut sangvideoer på YouTube opp igjennom, og øvd meg en del på egenhånd.

Hvilke norske popstjerner liker du best?

– Norske popstjerner er jo ganske vanskelig, for det er ingen som er heeeeelt min cup of tea, men er det lov å si Karpe Diem her eller ble de fornærma? Jeg elsker musikken, tekstene og ikke minst boka deres.


Hør Sophie Elises debutsingel her:

 
Se også: FREDAGSFJAS: Sophie Elise