Hopp til hovedinnhold
NORGES MEST LESTE + FOLKEKJÆRE BLOGGER AKKURAT NÅ
SOPHIE ELISE: NORGES MEST FOLKEKJÆRE BLOGGER/INFLUENCER AKKURAT NÅ (LISA BJORHEIM)

Sophie Elise feiret seier med #freethenipple på scenen

Sophie Elise-fest.

Alle bilder: Lisa Bjorheim for 730.no

For en aften.

Full rapport med våre bilder fra Vixen Blog Awards får du i morgen.

Men først litt om Sophie Elise Isachsen, som stjal showet.

På flere måter.

Enkelte influencere fikk mer applaus enn andre, men da navnet til Sophie Elise ble ropt opp, først som nominert, og så som vinner i to kategorier, fyltes rommet av en unison hyllest fra hennes egne.

Ikke lyden av misunnelse. Men ganske ektefølt jubel?

Så utrolig mange heiet på henne, til tross for at hun er en stor konkurrent for samtlige.

Det er lov å være uenig med Sophie Elise.

Det er lov å mislike det hun står for (hva nå enn dét er), og det er lov å kritisere henne, valg hun tar og ting hun sier.

Men ingen kan nekte for at 21-åringen har innflytelse. Det siste året har vært en av landets aller mest artige mediepersonligheter.

SOPHIE ELISE; MER ENN BARE PUPPER (LISA BJORHEIM)

Det var en tydelig takknemlig influencer-dronning som møtte 730.no kort tid etter at hun vant prisene for «Folkets favoritt» (stemt frem av publikum) og «Årets blogger» (publikum + fagjury).

– Fikk jeg det? Jeg fikk ikke med meg at jeg fikk mest applaus av alle, men det er jo fantastisk hvis det var tilfelle! Det blir jeg jo veldig glad for, sier Sophie Elise til 730.no.

Da SE tok imot den første prisen («Folkets favoritt») startet toppbloggeren tøft nok ved å fortelle at hun var «dum nok» til å lese noen kommentarer fra Instagram rett før hun gikk på scenen. De hadde blant annet skrevet at man kunne se brystvortene hennes gjennom t-skjorten (hun gikk uten BH), og påpekte at hun hadde en buse i nesa.

«Så nå skal jeg ta bilde med prisen min, busen i nesa, og så er det jo ikke så big deal å vise nipple, så…», sier hun så og løfter opp toppen, så hele Hotel Continental kan se puppen hennes. 

HVIS DET ER LOV Å SI: DEN FINESTE NORSKE PUPPEN VI HAR SETT PÅ EN STUND (LISA BJORHEIM)

– Det at nipplene mine ble vist på scenen er noe som ble bestemt i dag, sier Sophie til 730.no.

– Det at jeg fikk de kommentarene visste jeg ikke før jeg gikk opp, og at jeg vant visste jeg i hvert fall ikke… Jeg er ikke en sånn «planlegger», det jeg gjør er aldri planlagt.

– Nå skal jeg en liten tur på etterfesten, men helt ærlig er jeg mest gira på å bare komme hjem og ta det hele innover meg. Å sprute sjampanje er ikke hvordan man feirer en så stor pris som dette her, avslutter Sophie Elise.


TAKK FOR I ÅR <3 (LISA BJORHEIM)

Se videoklipp via 730s Instagram (via vår Snapchat – www730no) her:

En video publisert av 730.no (@730no)Se også: Fra Barbie til begavet?

 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer