Hopp til hovedinnhold

Sony slapp The Interview på nettet


OPPDATERT 2: Etter at flere amerikanske kinoer gikk med på å sette opp The Interview, så har Sony også lagt ut filmen til streaming og nedlastning via SeeTheInterview.com (og YouTube, Xbox og GooglePlay) for kun ca. 40 kr. (Netflix, hva skjer?) Foreløpig klønete nok kun for dem som befinner seg i USA og Canada (eller for dem som kan trickse med sin geografirøpende IP-adresse). Klønete, fordi Sony VET at de taper mye penger på å ikke la folk i alle land få betale for å se filmen.

Regissør og hovedrolleinnehaver Seth Rogen håper folk ikke ser The Interview alene.


OPPDATERT: Flere kinoer i USA velger likevel å sette opp
The Interview fra og med torsdag. Sony Pictures meldte først at komedien ble utsatt for andre gang, etter at alle kinokjedene trakk seg i kjølvannet av trusler om terror. Mer hos Deadline. Se den nyeste traileren nedenfor. Filmens opprinnelige norske startsdato er/var 23. januar. Mer info snart.

Fun fact: Hypen fungerer. Før premieren så har The Interview i skrivende stund 10 av 10 stjerner hos IMDb, som er rekord for nettstedet.


(COLUMBIA)

Kan man kødde med en av verdens mektigste (og potensielt farligste?) menn og slippe unna med det? James Franco og Seth Rogen prøver i komedien The Interview.

Filmen følger programleder Dave Skylark (Franco) og produsent Aaron (Rogen) som lager det populære TV-programmet Skylark Tonight. Showet er så poppis at selv Nord-Koreas diktator Kim Jong-un er fan (joda), og for å prøve å bli tatt mer seriøst drar duoen til Pyongyang for å intervjue ham.

God stemning? Javisst. Helt til CIA banker på døren, og har et rimelig drøyt oppdrag i bagasjen.

Fortsetter underI tillegg til James Franco og Seth Rogen har
The Interview med seg flere artige skuespillere på laget. Som Randall Park (Veep, Larry Crowne) i rollen som Kim Jong-un. Vi ser også Lizzy Caplan (Masters of SexParty DownCloverfield) som troverdig CIA-agent, samt lollete Timothy Simons, kjent som upopulære Jonah i Veep.

Se hele den ferske traileren til The Interview nå, regissert av Evan Goldberg og Seth Rogen: 

Les mer om filmen her: Første titt på The Interview 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer