Sondre Justad feirer norsk kjærlighet – se premieren her ♥

20. jun 2018 kl. 00:00
<3 (SKJERMBILDE/JONATHAN VIVAAS KISE)

For en drøy måned siden etterlyste Sondre Justad ekte kjærlighetsklipp til sin nye musikkvideo via 730, og jaggu fikk godgutten svar.

Etter å ha sett gjennom mange hundre snutter kan badekongen sammen med regissør Trond Kvig Andreassen i kveld presentere det ferdige resultatet.

Se verdenspremiere på musikkvideoen til «Ikke som de andre» nederst i saken!

Hei Sondre! Gratulerer med vel gjennomført start på festivalsommeren. Hvordan var det å starte det hele i Bergen?

– Det var skikkelig kick! Veldig stas å spille låtene fra det nye albumet og høre at så mange allerede kan tekstene. Festivalsommer er nok det beste jeg vet om. Blir liksom en egen boble og på et vis en unntakstilstand. Folk har fri fra skole og jobb, bekymringer og ansvar, og er i en egen sone hvor det kun er musikk, fest og love som gjelder.

Hvordan valgte dere «hovedpar» til videoen?

Trond Kvig Andreassen (regissør):

– Vi fikk inn en mengde gode kandidater, men det var noe med klippet Ingeborg og Ranja sendte inn som traff noe hos oss. Det var ikke bare kyssing og klining (vi har fått tilsendt MYE kyssing og klining), men man kunne føle stemningen mellom dem: lange blikk, lekenhet og tydelig nyforelskelse. Akkurat det videoen til sangen burde inneholde. Dessuten er de bare veldig søte sammen.

Fortsetter nedenfor

ENIG <3 (SKJERMBILDE)

Sondre, hvordan vil du beskrive resultatet?

– En stor kjærlighetsboost!! Ganske rått å komme så tett på andre, at folk tør å vise så mye personlig. Både veldig nære øyeblikk, men også lek og mer humoristiske greier. Blir jo et slags tidsdokument for ungdomskjærlighet her i landet i 2018.

Hvor mange ganger har du badet hittil i år? (Med og uten badebukse)

– Har mista tellinga! Sikkert et sted mellom 30 og 60 ganger. Etter det ble Gran Canaria-varme i havet har det vært så mye folk overalt at det blir vanskelig å nakenbade. Men prøver å få det til om kveldene!

Har du ellers noe på hjertet?

– Må bare si at jeg er syyykt takknemlig for alle snuttene vi har fått og at folk deler så mye personlig greier med oss. Det er veldig inspirerende og bra for verden!

Se premiere på den nydelige musikkvideoen her:


Se også: Rå R&B-debutant om løgnere