– Sommerflørten er over

31. aug 2012 kl. 00:00
SEMI-HEISANN (RASMUS KONGSØRE/SONY)
SEMI-HEISANN (RASMUS KONGSØRE/SONY)

Ny shit fra poprapperen som er hatet minst av de «ekte» rapperne. Etter å ha ristet løs med frøken Elisabeth Carew over hele landet i sommer, har A-Lee nå litt mindre blod i bamsen. Gjøvik/Oslo-gutten, som ifølge Sony fortsatt er kun 23 år, slapp i dag singelen «Over You», fra det kommende albumet Forever Lost. Vi hollererte på det drøyt hyggelige arbeidsjernet.

A-Lee, grattis med ny singel. Er dette en bedrøvelig kjærlighetslåt?

– Tusen, tusen takk! Nå er høsten rett rundt hjørnet, sommerflørten er over, og jeg tror at denne låten passer mange for å komme seg videre. Moving on!

Er det lenge siden du var emo grunnet kjærlighet?

– Jeg pleier ikke å lagre kjipe ting i minnet, så jeg må nok skuffe de som liker å lese om kjærlighet som gikk skeis. MEN… Jeg kan selvfølgelig ikke nekte for at jeg har skrevet låta utifra erfaring. Hvor skulle jeg ellers få det fra? Take a shot for me!

Skål! Hvem har hjulpet deg med låten?

– På refrenget er det jeg og Martin Mulholland – TALENT! – som synger. Min trøndermakker, StarRoc-affilierte Martin K, har produsert låta, og Tommy Kristiansen står for den flotte gitaren. En sann #GuitarHero.

Satser du på å nå #1 med denne?

– Vi satser alltid på #1. Det eneste vi kan gjøre er å stå for musikken. Resten er opp til folk. Hear the crowd!

Okay crowd, her kan dere høre og laste ned A-Lees nye singel «Over You»:Fun fact: A-Lee signerte med Tommy Tees label Tee Productions da han var 17 år.

 
Se også: Norske artister på TV 2: – Blanke øyne underveis