Hopp til hovedinnhold
(ATLANTIC/WARNER)

Sommerflørt Part 2 (Neida. Joda.)

Etter at den Kanye-gjestede gla’låta «American Boy» ble en superhit for Estelle (og gav henne og Yeezy Grammy for «Best Rap/Sung Collaboration»), vanket det en tung dose internasjonal kjærlighet og hype på den britiske 31-åringen og hennes andre album Shine. I 2009 fortalte London-jenta at hun var godt i gang med innspillingen av sitt nye sett All Of Me, og i fjor vår kom første smakebit i form av David Guetta-produserte «Freak», som var helt okay, men presterte ei å følge opp den will.i.am-produserte supersmash’en fra 2008.
Hør Estelle og Kardinal Offishal oppfordre deg til å omfavne din indre kåtskalk: (Fortsetter nedenfor.)

Etter at «Freak» ikke klarte å følge opp den gryende boosten til mor, gikk musikkselskapet Atlantic ut et halvt år senere og sa at Estelle hadde en ny førstesingel på gang, nemlig «American Boy Part 2» «Fall In Love» med NaS:

(SMH-alarm @ å gi ut singler som tryner, også sier du lizm «Neida, det vakke singel likevel. DETTE er singelen…..»)

Uansett, denne uken droppet videoen til «Don’t Break My Heart», angivelig andre singel ut fra All Of Me (hvis du altså ikke regner med den første førstesingelen). En fengende Don Cannon-produsert track med Warners nye bamse Rick Ross. Litt «Aston Martin Music»-aktig, finfin Iren Sheffield- og Chris Robinson-regissert video + Rozay med finfin Biggie-ish flow = #win.

Heia denne låta i sommer:


Se også: Stargate-stjernens breiale backstage-snutt fra gigantiske Wembley Stadion

Estelles tredje album All Of Me skal etter planen droppe bittelitt senere i år. Vi heier på at alle gode ting (/albumslipp) blir tre for vesla. <3

Fun, meningsløst fact: «Don’t Break My Heart» ble sluppet 17. mai. Hurra!
Norsk rapper forteller hvorfor: Enda en Rick Ross-sommer

Nyeste saker fra 730.no

Les mer