Sommerflørt for Sandra Lyng og Kaveh

13. okt 2013 kl. 00:00
LYKKEN SMILER VIA P3-CHRISTINES AMOR-PILER? (MER/P3)

 

Vårkalven Kaveh i het MILF-flørt med cougar-Sandra!


Neida, så kulørte er 730 ei. Men klart det er artig med den svulstige tenåringen fra Grünerløkka i høstlig «Sommerflørt» med den nå godt voksne, yppige Mosjøen-blondinen.
Popklassikeren fra 2005 som lå på inne VG-lista i 14 uker får nytt fjes via DJ/radiovertinne/fitnessekspert/eks-rapper Christine Dancke i forbindelse med premieren på hennes nye P3-show
Christine.

 


Den sprudlende, 29 år gamle radiobaben forteller til 730:


– Showet er P3s viktigste musikkprogram på dagtid (skal hvertfall bli!) – stappa med aktuelle gjester, temaer og den beste, nyeste musikken. Masse energi, glede og ektefølt stemning er stikkordene.
 


Hvordan falt valget på denne lekre retro-svisken under premiereuka på Krinken?


 
– «Sommerflørt» er en av mine favorittlåter i livet, og da jeg fant ut at Sandra var tilbake i musikkgamet visste jeg at jeg MÅTTE ha henne på besøk. Lykketreff at Kaveh også kunne komme, og at de sammen kunne gjøre en liten eksklusiv minikonsert.
 

Digg. Hvordan var det å overvære dette spesielle øyeblikket?


 
– Det var veldig søt stemning i studio. I tillegg til at han så Sandra dypt inn i øynene da han fremførte «En Av Dem» (med Sandra på refrenget for anledningen), handlet begge versene hans på 2013-versjonen av «Sommerflørt» om at han vil ha Sandra.


Tommelen opp for snakkis-duoens «Sommerflørt 2.0»? Se video her:


Og tabloid-rosinen i pølsa: Sandra er nå singel – igjen!


Apropos ingenting, men unge K – som nylig ble (forsøkt) koblet til Tone Damli – tok med seg popstjernen på NRS’ 20 års-jubileum på fredag.

>


(Men: Er Kaveh riktig mann for Sandra? Vi kommer tilbake til dette snart.)
 
NB: Hør hele showet til Christine her!
 
Se også: Single Sandras Topp 20 Instagram-øyeblikk