Hopp til hovedinnhold
Midsummer Night Netflix ny norsk serie norsk sommer Linn Skaaber Sofia Tjelta Dennis Storhoi Kim Falck Pernilla August
Midsummer Night er den nye norske sommerserien på Netflix (Max Emanuelson/Netflix)

Midsummer Night: Norsk sommerserie kommer på Netflix 🌻

Hils på gjengen fra den nye Netflix-serien Midsummer Night.

Fra kalde julekvelder til lange sommernetter – nå serverer regissør Per-Olav Sørensen (Hjem til jul, Quicksand, Julestorm) mere norsk innhold på Netflix.

Nå er nemlig innspillingen av Midsummer Night i gang.

Den nye norske serien finner sted, naturlig nok, på midtsommer. Eller sankthans som vi kaller det her til lands.

«Det er den lengste dagen i året. Det er fest og romanse i luften. Men det er også dagen der Carina og Johannes, etter 30 år med ekteskap, velger å fortelle familie og venner en stor hemmelighet som får uventede konsekvenser», lyder seriens sammendrag.

Midsummer Night beskrives som en varm, emosjonell og morsom historie, som utforsker temaer som alle kan relatere seg til.

Norsk sommer på Netflix 🌻🌊🇳🇴 (Max Emanuelson/Netflix)

Se også: Zara Larsson debuterer som skuespiller for Netflix

– Det er herlig å kunne fordype seg i alle relasjonene en stor familie kan bringe, og ikke minst hemmelighetene vi kan bære på. Så vel som alle de parallelle livene vi er i stand til å leve og skjule for mennesker som er veldig nær oss. På denne midtsommerfesten er det plass til de store følelsene, de store hemmelighetene og de dype samtalene når ingenting går som planlagt, forklarer regissør Per-Olav.

Med seg på sommerfesten har han også fått samlet en stjernespekket gjeng.

Blant annet hele Norges humordronning – Linn Skåber (Hjerte til hjerte, Best før). Vi får også se Pernilla August (Young Royals) og Dennis Storhøi (Julestorm, Nobel).

Sofia Tjelta (født i 01) dukker også opp i Midsummer Night, som ser ut til å være litt mer koselig enn Delete Me.

(Instagram/sofiatjelta)

Se også: Sofia Tjelta til 730.no: – Jeg har ikke fått de rollene jeg har fått fordi noen har ringt noen. Eller at noen har dratt i noen tråder for meg

I andre roller får vi se Amalia Holm, Kim Falck (Troll), Christopher Wollter, Fanny Klefelt, Peiman Azizpour, Maria Agwumaro, Eirik Hallert, Liv Osa og Kadir Talabani.

Blant manusforfatterne finner vi Sofie Forsman og Tove Forsman (Barracuda Queens, Young Royals), så vel som Anna Fredrikke Bjerke (Gemini).

Midsummer Night spilles for tiden inn i Oslo denne sommeren.

Serien slippes globalt på Netflix i 2024.

Se også: Ny norsk film med hele verdens Renate Reinsve 🌟

Les mer