Solid erstatning for Will Smith i Suicide Squad 2

7. mar 2019 kl. 01:02

Will Smith takket nei til Deadshot (DC/Warner Bros.)

Deadshot er ikke død.

I forrige uke ble det kjent at Will Smith sier nei til å gjenta rollen som Deadshot i Suicide Squad 2 alias The Suicide Squad.

Internettet spekulerte seg grønn på hva som skjer.

Skal superantihelten skrives ut av oppfølgeren? Eller skal noen erstatte selveste Will?

Nå forteller THR at Deadshot trolig blir med videre, ettersom Idris Elba er i forhandlinger med Warner Bros. og regissør James Gunn om å avløse Will Smith i den kommende DC-blockbusteren.

Den 46 år gamle London-mannen skal være den eneste skuespilleren som studioet og regissøren ønsker istedenfor Will.

Idris Elba på filmfestivalen i Berlin i 2018 (Alexander Koerner/Getty Images)

James Gunn (Guardians of the Galaxy) har også skrevet Suicide Squad 2, og Warner er angivelig meget fornøyd med resultatet.

Den første filmen, skrevet og regissert av David Ayer (Bright med Will Smith), fikk for det meste negative anmeldelser, blant annet grunnet rotete handling og svake karakterer.

Suicide Squad 2, som får premiere i 2021, skal ha med en rekke DC-karakterer som ikke er med i originalen. Utenom Deadshot vender selvsagt Harley Quinn (Margot Robbie) tilbake, men det usikkert om vi får se blant andre Rick Flagg (svenske Joel Kinnaman).

Will Smith takket for øvrig nei til å gjøre oppfølgeren til Independence Day og skyldte på at innspillingen kræsjet med Suicide Squad.

Idris er kjent fra serieverdenen som Stringer Bell i HBO-showet The Wire og John Luther i BBC-serien Luther.

Ringreven er ikke fremmed for superheltfilmer. Han spiller superpresten Moreau i Marvels Ghost Rider: Spirit of Vengeance, og har fem ganger hatt rollen som Heimdall – vokteren av Bifrost – via Thor og Avengers.

Idris Elba som Heimdall i Thor: Ragnarok (Marvel/Disney)

I sommer er Idris aktuell mot Dwayne Johnson og Jason Statham i Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw.

Apropos Will Smith og Idris Elba: Briten spiller mot Wills kone Jada Pinkett Smith i 2009-thrilleren The Human Contract, som er regidebuten til Jada.

Før SS2 får vi se Margot Robbie i egen film som Harley Quinn i Birds of Prey, samt at hun skal spille den skrullete superskurken i Gotham City Sirens (trioen som består av Harley Quinn, Catwoman, og Poison Ivy) og filmen om Harley og The Joker

PS: Jennifer Lawrence tilbake i X-Men – se raus trailer