Hopp til hovedinnhold
(GQ)

Sofia Vergara uten BH

(GQ)

Hvis du har sett den til tider ekstra fornøyelige sitcom’en Modern Family, så har du definivt sett Sofia Vergara som den alltid ekstra yppige Gloria, den nye kona til gamle Ed O’Neill fra Married… With Children.


I mainummeret av meksikanske GQ bekrefter den snart 40 år gamle colombianeren – via bildet nedenfor – at det er oppløftende undertøy som gjør henne så raus og struttende.

Sofia forteller bladet at hun er stolt av å være et voksent sexsymbol.

– Jeg husker da moren min var 40, og jeg tenkte det var flott. Nå er jeg med på lister over beste rumper eller pupper sammen med skuespillere som Megan Fox og Mila Kunis, som er 20 år yngre enn meg. Det er jeg fornøyd med.

Hun føler seg ikke utnyttet av suksesserien ved å spille Gloria.

Ikke i det hele tatt. Det er jeg som tar sjansen på det jeg blir presentert. Utseendet mitt har åpnet så mange dører. Karrieren min er basert på mitt utseende, og jeg skammer meg ikke over det.

(GQ)

(GQ)

(GQ)

(GQ)


SNL-shampoo-gjøn: Sofia Vergara x «Penelope Cruz» (video)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer