Hopp til hovedinnhold
Etter depressiv periode.

So sweet! Admiral P byr på musikkterapi

Blessed weekend tou you all! #strictlyGoodVibezOnly 📸 @stianhogsveenphoto

Et innlegg delt av Admiral P (@admiralp_official)


Musikk kan ofte være svaret, og kanskje spesielt når livet er på sitt aller mest krevende. Det kan Admiral P skrive under på. 

– Jeg gikk gjennom en veldig depressiv periode hvor jeg mistet nære familiemedlemmer og noen venner. Jeg var skikkelig nedenfor. Den eneste jeg hadde som holdt minnene av de som gikk bort var musikken. Det fikk meg til å smile når jeg mimret på div ting, skriver Philip Boardman alias admiralen til 730. 

Men selv vonde opplevelser kan lede til noe bra, og resultatet for Admiral Ps del ble den nye singelen «So Sweet». 

–  Jeg tenkte det eneste jeg kunne gjøre var å skrive ned følelsene mine å ta det opp i sang og forklare det jeg følte. Da ble det «So Sweet». Det var nesten som terapi for meg å få det ned i en sang. Jeg gleder meg til å dele den med folka og håper den kan ha samma effekt på andre, avslutter han. 

For å lage musikkvideoen har Admiral P teamet opp med studenter fra Bilder Nordic, som selvsagt bare har lovord å komme med om samarbeidet. 

– Det har vært svært inspirerende å jobbe med en artist som Admiral P. Han er samarbeidsvillig og lett å arbeide med. Prosessen har vært lærerik, og gitt oss gode erfaringer vi kan ta med oss videre, sier godgjengen Anniken Aadalen, Bjørnar Morønning, Aleksander Espelid, Niklas Mørkland og Diego Muñoz-Zamora fra Bilder Nordic School of Photography.

Optimist om noe trist – se premiere på musikkvideoen til «So Sweet» her: 

 

Bonus:

Admiral P forteller om sin nye singel + arbeidet han gjør i Zambia: 

Se også: Admiral P, OnklP og Eben jr bobler over i parken

Nyeste saker fra 730.no

Les mer