Hopp til hovedinnhold

Snoop: – Takket være Jamaica er jeg født på ny

ELSKER GRØNT… OG NÅ OGSÅ GULT OG RØDT (DOGGYSTYLE/PRIORITY)

Snoop Dogg er kjent for å forsyne seg grovt av grønnsakene. Kanskje han har røyka en spliff for mye nå? Sammen med partysjef, Major Lazor-bakmann og hipsterformann Diplo har han vært på Jamaica og laget et «reggaealbum». Snoop på reggaebeats? Kult! Eller? Doggen nøyer seg ikke med å bruke musikken fra Jamaica, han tar den like greit helt ut og har blitt selverklært rasta. Snoop Lion? Please, dette er feil på alle måter.

 
Hør bare:

Hva tenker han? Han leker med rastafari-symbolikk og snakker fake patois (den jamaicanske dialekten/språket) og fremstår litt som han her:

Så hva tenker Jamaica om dette? Vel… De ser rett gjennom ham, tenker jeg vi sier. Rastahelten Sizzla er i alle fall ikke fornøyd, og føler (med rette imo) at Snoop utnytter og latterliggjør kulturen deres. Er dette første gang en reggaeartist lager en disselåt mot en amerikansk rapper? Dada (som han kalles) er tydelig irritert. «Nothing is right and nothing is cool/who the rasclaat Snoop Dogg a try fool» mener han blant annet.
 
OBS: Denne kom ut før Snoop-låta, og er tydeligvis basert på at Sizzla ble lei av at Cali-bikkja lekte kjekkas på Jamaica:

Les mer