Snoop Dogg med Madcon i Kroatia

10. jul 2013 kl. 00:00
(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)

Mens Stavanger-gutta i Kvelertak kontinuerlig blir hyllet av Metallica-vokalist James Hetfield, har Madcon det også ganske greit for tiden. Oslo-duoen har møtt Snoop Dogg flere ganger, og superstjernen har skrytt av dem i mange intervjuer. Men i går skjøt de musikkvideo med California-kongen. Og hemmeligheten var ikke så lett å holde på da Snoop selv la opp bilde fra shooten på Instagram og shoutet ut Madcon foran nesten 2 millioner følgere.

Låten «Is You With Me» er produsert av norske Element, og videoen gjøres av den norske regissøren Frederic Esnault (via norske Friendly Films for norske Icon Recordings) i Kroatia, nærmere bestemt på Fresh Island Festival på stranden Zrce på øya Pag.

Tshawe og Yosef viser at de absolutt er about that life, mens Snoopy alias Snoop Lion rocker rastalue og Just Do It Just Hit It-skjorte.

Du vet at disse tre trolig kommer godt overens:


(INSTAGRAM)


(INSTAGRAM)

Albumet ICON kommer i neste måned, og utenom Snoop og Kelly Rowland, bidrar blant andre Rick Ross, Estelle, Stargate og Paul Oakenfold. Madcon forteller 730 at det er er vilt å stå ved siden av flere av dem de i så mange år har sett opp til.

– Endel av disse er jo blant de største i verden, og det er det for en grunn, de løfter jo faen meg alt de er med på! Og alle disse som er med, har blitt med fordi de har digga det, og det i seg selv er en stor anerkjennelse, sier Yosef til 730.
 
Madcon forteller 730 om samarbeidet med Rick Ross her!