Hopp til hovedinnhold
:)

Snoop Dogg er lei av maset til Kanye West – se video

View this post on Instagram

Snoop er lei av maset til Kanye

A post shared by 730.no (@730no) on


Hvor mange tweets har Kanye West lirt av seg i forbindelse med Drake-beefen, sin mentale helse, Travis Scott, Ariana Grande, etc? I alle fall nok, mener mange. En som er lei av at Ye skal fortelle alle alt han tenker er Snoop Dogg. Det hjelper ikke at en av de seneste tweetene er en hyllest til Snoop.


Se videoen ovenfor.

– Drake er hard. På ekte, er ikke dere lei av (…) Kanye og disse tweetsene? Fordi det er jeg. Jeg skjønner hvorfor du og Donald Trump henger ut. Dere twitrer som en motherfucker, cuz. Jeg tror (Kanye) trenger Dr. Phil eller Maury. Vet du hva? (Kanye) trenger Jerry Springer. Jerry! Jerry! Jerry! Jerry! Noen må ta telefonen hans… Han oppfører seg som en tulling. Legg bort telefonen og slutt å fortelle hele jæla verden hva du går igjennom. Vi gir faen! Vi har ting å gjøre. Vel, jeg har ting å gjøre og jeg har veldig mange kunder før jeg kan hjelpe deg. Ta telefonen til Kanye og putt ham på Jerry Springer!
 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer