Hopp til hovedinnhold
HEISANN? (ABC)

Sniktitt på science fiction-serien Forever

HEISANN? (ABC)

I ABC-serien Forever møter vi Henry Morgan, spilt av Ioan Gruffudd (Fantastic Four). Henry jobber på likhuset i New York City, lever et helt vanlig liv og er akkurat som alle andre. Den eneste bittelille forskjellen er at livet hans aldri tar slutt.
Hver gang Henry «dør» havner han opp i sjøen, kliss naken. Han er over 200 år gammel, og besatt av å finne en måte å bryte det han ser på som en forbannelse. Henry Morgan vil dø. I serien får vi også se Alana de la Garza, kjent som Connie Rubirosa i Law & Order

Fortsetter under


TIL Å VÆRE 200 ÅR GAMMEL HOLDER HENRY SEG BRA (ABC)

Ved første øyekast kan man kanskje få inntrykk av at dette er en lite troverdig serie om en rar mann. Tar man en nærmere titt vil man fort finne ut at serien handler om så mye mer.

Henry Morgan er så klart veldig smart (han har jo tross alt levd veldig lenge), og dette gjør ham til en kjemperessurs for politiet. Når et lik havner på likhuset tar det derfor ikke lang tid før han vet nøyaktig hvordan, og hva som drepte kjøttstykket han har foran seg. 

Serien startet i USA for et par uker siden, men er ennå ikke tilgjengelig på noen norske kanaler. Vi håper derfor at Netflix, C-More eller noen andre snart tar til seg serien, som etter noen episoder lover veldig godt. 

Se traileren til Forever nå: 

Se også: Rask suksess for superhelt-serien The Flash, se trailer og omtale 

Les mer