Hopp til hovedinnhold
(FX)

Sniktitt på American Horror Story sesong 6

(FX)


Til høsten blir det tradisjonen tro et guffent (men gledelig) gjensyn med American Horror Story <333

Grøsser-serien, som er på sin sjette sesong, har verdenspremiere hos FX 14. september, og de første teaserne har endelig kommet. I Norge vil det bli sendt hos FOX, men vi har fått på øret at datoen ikke er heeelt spikret enda. Oppdaterer når vi vet.

Skaperene har holdt kortene tett til brystet, så vi vet ikke så veldig mye om nøyaktig hva det skal handle om denne gangen. Skummelt blir det sikkert, hvis vi skal dømme utifra snuttene lengre nede.  

Av skuespillere så er det bekreftet at Emma Roberts, som har vært med i tidligere sesonger av serien, nå kommer tilbake. Det gjør også Angela Bassett, Cheyenne Jackson, Denis O’Hare, Evan Peters, Leslie Jordan og nydelige Matt Bomer.

Det er ikke bekreftet at Lady Gaga også returnerer, men hun har selv (dog noe kryptisk) sagt at hun ikke er ferdig med AHS-universet.

De seneste ukene har monstermor blant annet blitt observert utenfor FOX’ studio, og ryktene sier at hun definitivt er med i sesong 6 også, men kanskje i en mindre rolle enn sist, da hun debuterte i serien som blodtørstige The Countess. Mer om det her.

Sjekk ut første sniktitt på American Horror Story sesong 6:


Se også: Emma Roberts er «besatt» av Astrid S: – Det er sykt stas!

Nyeste saker fra 730.no

Les mer