Hopp til hovedinnhold
PASSER JO GREIT AT MILEY HAR EN ORGANISASJON SOM HETER THE HAPPY HIPPIE FOUNDATION (AMAZON STUDIOS)

Sniktitt: Miley Cyrus reiser til 60-tallet via Woody Allen

PASSER JO GREIT AT MILEY HAR EN ORGANISASJON SOM HETER THE HAPPY HIPPIE FOUNDATION (AMAZON STUDIOS)

Ikke alle er like begeistret for Woody Allen på privaten, men det er liten tvil om at 80-åringen fortsatt holder koken i filmbransjen.


Det prisbelønte geniet (
Annie Hall, Midnight in Paris, Vicky Christina Barcelona) har for første gang foten også innenfor seriebransjen med serien Crisis in Six Scenes, noe som ble kunngjort under Cannes filmfestival i fjor. I ettertid kom det også frem at Miley Cyrus skulle ha en rolle, noe Disney-stjerna den voksne artisten delte med begeistring via Instagram.


– (…) Jeg hadde erklært at 2016 skulle bli det året jeg chillet som bare F, men jeg har hatt et portrett av Woody Allen over senga noen år nå og jeg stirret inn i øynene hans da jeg ble ringt opp (…), lød noe av jubelbrølet til unge Cyrus hos bildedelingstjenesten.

Fortsetter nedenfor

Nå er den første smakebiten fra Crisis in Six Scenes lagt ut, en komiserie fordelt på 6 episoder satt til Amerika på 60-tallet. Premieren er satt til 30. september via Amazon Instant Video i USA, Tyskland og UK.

Ifølge Variety mener dog Allen at Amazons visepresident, Roy Price, kommer til å angre på valget. Inntil vi kan si oss enig eller uenig får vi nøye oss med traileren:


Se også: Denne HBO-serien er vill

Nyeste saker fra 730.no

Les mer