Hopp til hovedinnhold
KEEP IT DOWN WITH THE FOSTERS (VH1)

Snikparodi på Keeping Up with the Kardashians?

KEEP IT DOWN WITH THE FOSTERS (VH1)


Det må være ekstremt tøft å flytte til Hollywood som en nobody. Du drømmer om en skuespillerkarriere, men med en portefølje som kun kan henvise til et uskarpt bilde fra et teaterstykke i 2. klasse er veien lang å gå. Da er det nesten verre å bli oversett selv om du kommer fra en kjent familie.


For søstrene Erin og Sara Foster så er det ikke bare fryd og gammen å ha superprodusent David Foster (Grammy-nominert 47 ganger) som far, noe de prøver å fortelle i
realityserien dokumentarserien Barely Famous.

Jovisst, oppveksten har kanskje gjort det mulig å ha blant annet Nicole Richie og the Jenners i vennekretsen, men å ha hatt roller i bare en liten håndfull med serier er ikke nok for å få en gratis Birkin-veske!
(Noe vi får være vitne til.)


RELATERBART (VH1)


Serien er omtrent som en parodi på hva som ville endt under kategorien bloopers hos Keeping Up With The Kardashians og søstrenes desillusjonerte roller skal ifølge Erin gjøre litt narr av sjangeren reality.

Vi får servert alt fra kleine samarbeid med Paparazzi til cameos fra intet mindre enn Jessica Alba, Kate Hudson, Courtney Cox, Cindy Crawford, Chris Martin og Dr. Phil.


Første episode premierte 18. mars 2015 via VH1 og allerede etter siste (av i alt seks) episoder, fikk den komiske satiren klarsignal for en sesong til. Denne er allerede godt i gang og det gjenstår bare to episoder.


Fortsetter under.


SKAMLØSE SØSTRE (VH1)

Med bare 20-30 min pr episode er det ikke mye plot som rekker å bli utspilt før det hele er over igjen.

På en annen side utfyller de veldig lite selvhøytidlige Foster-søstrene sine cringeworthy roller såpass til randen at det nesten blir som å dra av et plaster.

På en bra måte.

Hos Hollywood Reporter liker de godt hvordan jentene utydeliggjør linjen mellom ekte og fake, siden noe av handlingen faktisk er hentet fra det virkelige liv.


– Showet funker fordi dette sympatiske søskenparet er villige til å la vitsene gå ut over dem, mener bransjebladet.


Fra 730 blir det 3,5 av 5 klapp, da mangelvaren selvironi er et vakkert skue
i Hollywood

 


Se trailer for sesong 2Nyeste saker fra 730.no

Les mer