Hopp til hovedinnhold
(HYPERKIN)

Snart kan du gjøre mobilen om til en Game Boy

(HYPERKIN)

Gode nyheter for Nintendo-nostalgikere via Buzzfeed: Et teknologiselskap jobber nå med å gjøre mobiltelefonen om til en moderne Game Boy. Produktet de kaller SmartBoy ble først introdusert som en aprilsnarr for å teste markedet, men etter massiv interesse har de nå bestemt seg for å starte produksjonen.  

Ved å kjøpe et eksternt deksel kan du snart spille Pokémon, Super Mario og alle spillene du kan tenke deg via telefonen. I første omgang vil produsent Hyperkin lage produktet for iPhone 6 Plus, men versjoner til Android-telefoner skal også være under planlegging.

Fortsetter under 

For å benytte deg av SmartBoy må du fortsatt bruke fysiske spill, altså må du oppsøke loft, loppis og eBay for å spille. Forskjellen blir at det nå foregår via iPhone-skjermen, og telefonens batteri. (Jepp…) 

Mange synes sikkert emulatorer (eller bare en ekte Game Boy) er mer enn bra nok, men vi gleder oss til SmartBoy lanseres. Kanskje nye spill utvikles også? Hvis ikke Nintendo setter en stopper for hele produktet… Følg utviklingen via Hyperkins Facebook-side

Se også: Gladnyhet for Instagram-avhengige

Nyeste saker fra 730.no

Les mer