Advertisement

Snapchat-oppdateringen vi har ventet på ♡♡♡

8. jul 2016 kl. 00:00

A video posted by Kygo (@kygomusic) onSpiller ingen rolle om det er midt i festivalsesongen, Snapchat klæsser til med ny oppdatering og da må vi selvsagt rapportere.

Denne gangen er det ikke nye emojis eller fjonge filter på menyen; Nå har de gått løs på den gode, gamle Mystoryen, samt kommet med en helt nye greie som heter Memories.

Vi har ofte erget oss over videoer som har gått tapt, da det til tider er litt for mange ivrige individ bak 730-snappen. Å være flere om samme konto er litt som ordtaket «dritmange kokker blir bare surr», eller noe sånt. Fordi man blir logget ut hvis flere prøver å snappe samtidig, og det man prøvde å snappe er tapt for alltid. FOR ALLTID.


Apropos… Følg oss på Snapchat da:

💅💅💅

MEN NÅ KAN VI ENDELIG TØRKE TÅRENE: Med denne oppdateringen kan man nå legge ut gamle Snaps på Mystory. Altså man legger direkte ut fra telefonens kamerarull.

Eneste kjipe er at det kommer en ramme rundt bildet/videoen, men det er en liten pris å betale for en så flott funksjon. Synes vi, da.

Flott funksjon #2 er Memories, som er en ny måte å bevare snapper på. Innholdet ditt blir lagret i en nett-sky (levert av Google), hvor det også er mulig å søke etter et spesielt bilde, eller en video.

Ergo så slipper du å scrolle i evigheten om det er noe du er på jakt etter.

Det er to måter å bruke Memories på: En «offentlig» (den er ikke offentlig på ekte og kan kun bli sett fra din Snapchat, men den er ikke passordbeskyttet) og en passordbeskyttet, hvor kun du har tilgang.


Her er appens forklarende snutt, dersom teksten over var litt vrien å skjønne:Godt jobba Snapchat!! Golden star 4 you.

Vi har testet, og oppdateringen skal være tilgjengelig for iOS og Android i Norge, men det ser ut til at det varierer fra konto til konto. Hvis du ikke har fått ennå, så kommer det nok snart. 

Se også:
730s ultimate liste over kjendiser på Snapchat