Hopp til hovedinnhold
Nora Haukland
Nora Haukland i Girls of Oslo (Prime Video)

Nora Haukland snakker ut om pose-gate

Nora Haukland er gjest i dagens episode av 730.no sin podcast❣️

Denne uken tar 27-åringen innom podcaststudio for å slå av en prat med programleder Mathilde Ullum.

Her snakker de om alt fra ungdomstiden i Alta til pose-gate til nye prosjekter til bruddet med Marius Borg Høiby. 

Nora Haukland (født i 97) bretter ut om en perioden etter den sagnomsuste pose-gaten. 

– Det var først et halvt år etter at det skjedde at jeg begynte å kjenne på mine egne følelser. Da var så digg å slippe fri disse følelsene og gråte og kjenne på frustrasjon. Jeg fikk i hvert fall mye tid til å tenke etter det. Jeg kunne ikke poste noe på Instagram, eller gå ut døra. Bildet satte meg jo i en annen retning, og det er jeg takknemlig for. 

Nora Haukland brudd

Nora (Instagram/norahaukland)

Om halloween-kostymet til Øyunn Krogh og Frida Hollund forteller Nora at hun skulle ønske hun fikk en heads-up av influencer-kollegaene. 

– Det var ikke så gøy for meg, men jeg følte at en heads-up er det minste man kan spør om. Jeg er ikke fan av folk som går over andre for å fremme seg selv. Jeg tror hun skjønner hvor jeg kommer fra. 

Influenceren får også spørsmål om hvorvidt hun følte at hun ble kansellert i denne perioden. 

– Jeg mistet jo alle samarbeidspartnere, sluttet å bli invitert på ting. Det er klart man føler seg kansellert. Det var ingen som hadde noe positivt å si. 


Les også: Best og verst fra influencer-Norge: Februar


Influenceren ble til slutt så deprimert av mediekjøret at hun måtte sykemeldes over en periode. 

– Legen min sendte ut en mail til alle mediehusene og sa jeg måtte få fred. 

Nora Haukland Sophie Elise badeland lustrabadet

Nora Haukland og Sophie Elise (Instagram/sophieelise)

Nora evner imidlertid å snu situasjonen om til noe positivt og lanserer sin egen podcast ved navn Uproblematisk via Podimo. Hvor influenceren inviterer noen av landets mest «problematiske» kjendiser for en åpen samtale om alt og ingenting. 

– Jeg skjønner at det kan mistolkes, men man skal sette pris på de dumme valgene en gjør. Det er feil som gir deg en sjel og ting å komme med. Man må dumme seg litt ut. 

Mer om dette i ukens episode nedenfor.

Se også: Emilie Nereng om kritikken etter Farmen Kjendis

Les mer