Hopp til hovedinnhold
doja cat metal helse painted eyebrows bald mental health
Doja Cat får ny stil - og mange blir bekymret (Instagram/dojacat)

Doja Cat snakker om sin mentale helse

Doja Cat barberer topplokket og kvitter seg med øyenbrynene – til fordel for øyenbrynkunst.

OPPDATERT: Doja Cat svarer kritikken fra menn som klager over at de ikke lenger synes hun er fin. Katten går ikke rundt grøten. «Jeg vant en Grammy reiste faen meg kloden rundt og jeg fikk en nummer 1-hit og jeg gikk platina. Jeg lager hit eller hit eller hit», skriver Doja. «Og alt dere vil er at jeg skal se knullbar ut for dere så dere kan gå hjem og dra i kukkene deres hele dagen mens dere bor i kjelleren til moren deres. Go fuck yourselves

doja cat selfie painted eyebrows bald mental health

(Instagram/dojacat)

doja cat tweet fuckable jerk mothers basement

doja cat twitter tweet f-ckable jerk mothers basement

(Instagram/dojacat)


Doja poster og sletter snutten nedenfor hvor hun svarer på spekulasjoner om sin mentale helse.

Hun synes det er respektløst at folk, inkludert to hun kjenner, lurer på om hun er syk.

– Det er ufølsomt å si at noen trenger mental hjelp, sier Doja og forteller at hun har det fint.

doja cat mental health instagram live

Doja Cat på Instagram Live (Instagram/dojacat)

– Jeg har valper, jeg trener og bare henger ut. Men likevel spør folk «føler du deg bra?»…

– Dette er ikke et rop om hjelp… Dette er bare meg som ikke har hår. Det ikke kult å å diagnostisere folk man ikke kjenner… «Du er gal, du er på drugs, ikke vær redd for å få hjelp»… Egentlig er det trist at jeg må forklare dette…

Doja Cat minner om at hun har sagt og gjort mye rart før, og at hun har hatt tunge stunder.

Som 22-åring slo hun gjennom med en sang hvor hun var en ku som sa «Mooo!»: Her er den første saken 730.no skrev om Doja

– Jeg har hatt perioder i livet mitt hvor jeg ikke var helt frisk […] og var ikke på et godt sted…. Noen av dere som følger meg har lyst til å si ting som sårer meg. Men jeg bryr meg ikke om hva dere mener… Jeg elsker alle dere som støtter meg. Det sier jeg ikke ofte nok, men jeg elsker dere.

Doja går også live på IG når hun trener. Se nedenfor.

– Jeg er rik, jeg har det bra, sier hun i en tidligere Instagram Live-snutt, og forteller også her at hun misliker spørsmålene om sin psykiske helse.

doja cat mental health instagram live hair bald

Ikke bare er hun morsom, hun har også bra brød (Instagram/dojacat)

doja cat mental health instagram live hair bald

(Instagram/dojacat)

– Hele «er du okay, queen?»-shit-en får meg til å ville rive ut det håret jeg har utelatt… Og det vil være kjønnshårene mine. Jeg vil bare rive ut det grusomme kjønnshåret mitt. Faen så jeg hater det…

Trenger du noen å snakke med? Hjelpetelefonen til Mental Helse kan nås døgnet rundt på på 116 123. Det samme kan Kirkens SOS på 22 40 00 40. Man kan chatte anonymt på Sidetmedord.no.

Les den forrige saken nedenfor.


Doja Cat (født i 95) klipper av seg alt håret og viser frem sin nye look.

Det hele skjer via Instagram Live med over 20 000 seere. På live-en barberer Post Malone-aktuelle Doja Cat også bort øynebrynene. Hvorfor? Fordi det er befriende.

– Føler at jeg aldri skulle ha hår uansett. Jeg liker ikke å ha hår, sier den 26 år gamle rapperen/sangeren. – Har aldri likt å ha hår og jeg kan ikke fortelle deg én gang siden begynnelsen av livet mitt at jeg noen gang har vært sånn «dette er kult»…

– Jeg liker bare ikke å ha hår.

Doja Cat Instagram quits music fans Paraguay

(Instagram/dojacat)

Blant annet liker ikke Doja Cat å trene med PT-en sin når hun har limt på løshår og parykker.

– Husker at jeg følte meg så sliten når jeg trente. Jeg skulle trene, men klarte ikke å fokusere…

– Jeg var mer opptatt av hvordan jeg så ut og hvordan håret mitt hadde det og hvordan jeg kunne holde det festet til hodebunnen min, forklarer den sør-afrikansk-amerikanske Los Angeles-kvinnen som egentlig heter Amala Ratna Zandile Dlamini.

Se utdrag fra Instagram Live med Doja Cat nedenfor.

Se også: Beyoncé tar med Madonna på «Break My Soul (The Queens Remix)

I etterkant testet hun ut forskjellige øyenbryn via sminke.

Voila! Doja puller det off lett.

Alt kler den smukke.

Doja Cat baldie shaved head eyebrows instagram

It’s not giving Britney Spears meltdown-sveis (Instagram/dojacat)

Les også: Doja Cat satser på rap på sitt nye album


Kanskje katten inspireres av rapperen/sangeren Doechii (født i 98)?

Hun fikk seg baldie for to uker siden.

Se snutten fra «nykommeren» Doechii nedenfor

«Vakker», kommenterer SZA, som i likhet med Doechii alias Jaylah Hickmon er signert til Top Dawg Entertainment.

I dag slapp 23-åringen sin TDE-debut-EP she / her / black bitch, som indikerer hvor stor hun kommer til å bli når folket får med seg henne.

EP-en har med singelen «Persuasive» feat. SZA.

Se Doechii fremføre singelen live på BET Awards – hvor hun gjør kveldens beste opptreden


Tilbake til katten: Doja Cat drar Noah Schnapp fra Stranger Things på Instagram etter Joseph Quinn-fiasko

Nyeste saker fra 730.no

Les mer