Hopp til hovedinnhold

Snakker om kjæresten Johnny Depp for første gang

AMBER, YA HEARD? (TERRY RICHARDSON/UNITED INTERNATIONAL PICTURES)

Den blonde Texas-jenta Amber Laura Heard har mange øyne på seg for tiden, og det skyldes ikke bare hennes roller i poppis filmer som Zombieland, Pineapple Express, The Stepfather, Machete Kills og The Rum Diary.

 
Ordet på gatene har nemlig vært at 27-åringen har kapret selveste Johnny Depp (som hun også spilte mot i The Rum Diary), etter at det ble kjent at Hollywood-hunken og (hans franske kjæreste gjennom 14 år) Vanessa Paradis hadde gått fra hverandre i juni i fjor. 
 
Sladderpressen har jobbet på spreng for å få vakre Amber i tale etter at ryktene begynte å sirkulere om at hun og den sabla heite 50-åringen hadde funnet tonen på privaten, men inntil nå helt uten hell (se paparazzibilde av superparet her).
 
Det seneste nummeret av det kanadiske motemagasinet Flare får dog skjønnheten litt på gli…..

 

(Med vekt på «litt».) 

 
På spørsmål om forholdet til Johnny Depp, svarer Amber noenlunde kryptisk: 
 
– Det er ikke en del av mitt profesjonelle liv. Jeg vil være en
artist. Jeg vil ikke være en kjendis. Du kan lett finne bilder av meg på
nett hvor jeg fyller bensin, styrer med klesvasken eller går tur med
hunden min. Men du ser meg ikke henge ut på en eller annen nattklubb
foran alle kameraene.
 
Amber og Johnny sammen i The Rum Diary:
 


(Fortsetter under.)

(FLARE/UNITED INTERNATIONAL PICTURES/GK FILMS)

 
– Kanskje jeg ikke burde holde hender med hvem jeg vil, men hva slags liv er i såfall det? Jeg vil ikke forandre meg bare fordi folk følger med. Jeg har alltid vært og vil alltid være en person som sier og gjør som jeg vil.
 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer