Hopp til hovedinnhold

Smørblid blodsprut i Oslo med The Game og Teyana Taylor

Håvard Jørstad tok flotte bilder:

Den sertifiserte norgesvennen startet sin turné i vårt vakre kongerike på Sentrum Scene i Oslo, (for så å fortsette til Kristiansand og Stavanger), hvor Pharrell Williams’ New York-jente Teyana Taylor varmet opp med sin sang og ikke minst relativt puppete dans. Norske Martin ble trukket opp på scenen, og fikk nærkontakt med lillemor, dog med streng beskjed om å ikke røre hennes populære figur. Seansen ble fulgt av nesten like kroppete oppvarmer Mysonne (Ruff Ryders-medlemmet fra Bronx som satt i fengsel fra 1999 til 2006), som rekruterte norske gladjenter til å riste løs med ham.
 
Hovedkonserten med Compton-far gikk som den skulle, helt til en tilskuer kastet noe mot ham. The Game stoppet showet mens hans backup-rapper Avante Rose stormet ut i salen og angrep personen (mens Games livvakt ventet på scenen). Rose endte opp i glattcelle på Grønland (frem til onsdag formiddag), men konserten fortsatte, og ble utvidet fra 1 planlagt time til 1 time og 40 mutter, etterhvert med en haug av happy Oslo-folk på scenen med California-stjernen, og nesten like mange politibiler utenfor Sentrum. (Iallefall 11 stykker.)
 
Se bildeserien ovenfor og hissige + glade videosnutter nedenfor!
 
Festen og basketakene flyttet seg så over til Oak i Hegdehaugsveien, hvor DJ’en til Game – Nu JerZey Devil – angivelig fikk flashet en «hammer» i fjeset, akkompagnert av slag i hodet som endte med hjernerystelse og Ullevål-besøk. Mens Teyana dro tidlig hjem for å ta situps og ha Skype-møte med Pharrell (sant), så ble Game igjen på klubben og var smørblid med flere norske, kvinnelige fans.

Avante Rose disket opp med visdomsord før han gikk på/av Oslo-scenen:
 

 
Mysonne oppsummerte aftenen slik:
 


Fun fact: The Game og mange i hans følge er tilknyttet gjengen Bloods (nærmere bestemt Cedar Block Piru Bloods), og på Sentrum Scene denne kvelden, var det visstnok også en rekke andre, norske Bloods-affilierte folk.
 
Festbilde nedenfor snuttene:

Games DJ forsøker å kjøle ned hodet etter slåsskampen på etterfesten i Oslo:

 

I natt kom The Games nyeste musikkvideo, hvor han og Odd Future-prinsen Tyler, the Creator snakker sidelengs om blant andre Bruno Mars, Rihanna, Lil B, Erykah Badu og Jim Jones: Se den her!

Nyeste saker fra 730.no

Les mer