Smigret av Tone Damli Aaberge

28. nov 2008 kl. 00:00
ALEXANDRA JONER (MORTEN BENDIKSEN/HER OG NÅ)
I fjor endte hun nesten i finalen i den andre sesongen av TVNorges Dansefeber, mens hun kom til semifinalen i årets Grease. Selv om Alexandra Joner kanskje ikke er kjendis ennå, er 18-åringen på god vei.

En som iallefall har lagt merke til henne er Tone Damli Aaberge. I desembernummeret av MANN, som kom i salg denne uken, blir Tone kåret til årets mest sexy kvinne. Men 20-åringen er ikke helt enig, hun syns nemlig Alexandra burde ha toppet kåringen.

For å sitere noe av det Tone sa til 730.no: – Alexandra Joner er heit.

Selv forteller Sogndal-skjønnhetens favoritt til 730 at hun ble en smule forbløffet over komplimentet, men også glad.

– Jeg må si jeg ble veldig overrasket da jeg leste det, for det var noe jeg aldri i verden hadde trodd. Hun som er pen! Men jeg må si jeg ble smigret, det var kjempehyggelig sagt. Jeg har møtt henne et par ganger og jeg syns hun er en veldig trivelig jente.

Selv om Alex, som hun blir kalt, ikke vant Grease, ble hun en soleklar favoritt, og er toppfornøyd med å ha vært med i serien.

– Jeg føler meg som en vinner uansett, sier hun med et smil.

Se forsidesakene til 730.no.

Når det kommer til hva hun skal gjøre i 2009, forteller tenåringen at det er mye. Men ikke noe hun kan røpe ennå.

– Jeg har mye planer og mange baller i luften, men ingenting jeg kan snakke om i øyeblikket. Akkurat nå konser jeg på å bli ferdig med skolen.

Oslo-piken pleide å være Mira Craigs faste danser, noe som blant annet gjorde at hun var på Quart-scenen da den norske popstjernen gav Pharrell Williams en oppvisning han fortsatt husker. Hun har også danset for Madcon.

I dag er Alex med i hip-hop-gruppen Cre-8 (uttales som «create»), som har vært med på flere TV-produksjoner, blant annet Spellemannprisen og finalen i Skal vi danse.
Brunetten forteller 730 at Cre-8 har meldt seg på TV2s Norske talenter, men at hun selv ikke kommer til å stille.

– Men jeg skal heie som en gærning og oppfordrer alle andre til å gjøre det samme!

Pharrell dro opp Alexandra på Øya-scenen i Oslo i sommer:


TVNorge-bilder fra Grease:

(TVNORGE)

(TVNORGE)

(TVNORGE)

Mer bilder av Alexandra fra Grease.