Smellvakker videopremiere fra Sval og kjæresten ♡

25. sep 2020 kl. 15:05

Sval fikk med seg kjæresten i musikkvideoen til «Where Do We Go» (Erik Carswell)

Neste år kan Sval feire at det er 10 år siden hun vant MGPjr og halve kongeriket med nydelige «Trenger deg».

Ikke verst med tiårsjubileum for en artist som knapt er 21.

Vi i 730 har vært fan siden dag én, og blir ikke mindre imponert når hun fortsatt byr på perler som dagens nye slipp: «Where Do We Go».

Sval forteller ærlig at sangen handler om hennes tidvis vanskelige forhold til kjærlighet. 

– For meg har kjærlighet vært veldig vanskelig til tider. For bare noen år siden, trodde jeg det var noe jeg ikke kom til å ha i livet mitt. På mange måter handler sangen om det å falle for noen uten de beste forutsetningene, sier hun om singelen.

Men det ordnet seg heldigvis.

Nå har Sval kjæreste, og Rebekka stiller villig opp som co-stjerne i musikkvideoen til «Where Do We Go».

Se verdenspremiere på videoen nedenfor en rask chat med Sval ♡

Hei Sval! Hvordan går det, og hvordan har du hatt det den siste tiden?

– Det går veldig bra!! Jeg har vært veldig travel, men nå er jeg så glad for at WDWG endelig er ute!! Og veldig spent på å gi ut musikkvideo:DD

For en smellvakker sang og video! Er det annerledes å skrive låter nå som du har kjæreste?

– Både ja og nei. Nei, fordi jeg alltid har skrevet sanger som historier med inspirasjon fra eget liv, selv om det nødvendigvis ikke er svart på hvitt spesifikke hendelser fra mitt liv. Ja, fordi nå som jeg har kjæreste kan jeg høre på en trist kjærlighetssang på vei til studio og havne i et mood som resulterer i en trist kjærlighetssang. Da blir kjæresten litt sånn: que pasa?:))

Rebekka + Sval (privat)

Du sier at det å falle for noen både var det vanskeligste, men også fineste du har opplevd. Hva gjorde det vanskelig?

– Når man er ung og ikke helt har funnet seg selv er det ekstra vanskelig å finne ut hvem man er i kjærligheten. Og litt ekstra vanskelig når den personen man faller for kanskje ikke var det mennesker rundt forventet av deg. MEN når det er sagt, så har jeg blitt overveldet av støtte og kjærlighet så det betyr veldig mye.

Hvordan var det å ha med Rebekka i videoen?

– Det var veldig gøy! Alle som var med på å lage videoen er gode venner av meg, og hun var en stjerne <3

Hvis hun ikke kunne vært med, hvem er drømme-motspilleren?

– Zoë Kravitz <33;)

Hvordan står det til med fanklubben i Mexico?

– Haha, de er på ballen! Jeg har lovet å lære meg spansk, så jeg jobber på og spiller duolingo for harde livet.

Har det kommet til noen nye land på listen etter at du gikk over til engelsk?

– Jaa! Det er så gøy. Jeg får meldinger fra både Brasil, Frankrike, USA, Italia, Taiwan og divvv. I love it.

Du har vært artist halve livet. Er det fortsatt drømmejobben?

– Ja, wow, tiden flyr! Det er fortsatt drømmejobben. Heldigvis har jeg fått mange nye mål underveis. Før var drømmen bare å kunne jobbe med musikk, og nå handler det like mye om å lage musikk jeg liker, og å formidle historier jeg synes er viktig.

Bortsett fra musikken, hva opptar deg om dagen?

– Jeg har kjøpt meg leilighet, så jeg og roomien min streber daglig for å holde plantene våres i live… Ellers var jeg hos tannlegen i går og borret mitt første hull. Jeg sang «I can’t feel my face», tannlegen lollet og det var alt i alt en veldig ålreit opplevelse 🙂

Hvis du kunne fått oppfylt tre ønsker: Hva ønsker du deg?

– I disse skumle tider vi lever i kan jeg ikke se for meg noe annet å ønske meg enn at alle er snille med hverandre og sprer masse kjærlighet <333

Se videopremiere fra Sval via regissørene Erik Carswell og Emil Ringheim:

Se også: Topp 11 norske sanger som kom i dag