Smakebiter fra Mira Craig

18. aug 2014 kl. 00:00
MIRA MIRA (LINDSAY HEUER)

MIRA MIRA (LINDSAY HEUER)


Mira Craig har fokusert på klesdesign-studier og rollen som småbarnsmamma den siste tiden, men gjør seg klar for artistcomeback. Dette markerer sangeren ved å få seg SoundCloud, hvor hun skal legge ut mye musikk fremover som tidligere ikke blitt utgitt. Oslo-jenta har allerede lagt ut fire stykker, som du kan streame nedenfor.

– Jeg er endelig på SoundCloud, hvor jeg har lagt ut flere eksklusive tracks jeg har gjort gjennom årene som ikke hører noe spesifikt album. Det er fint å ha et sted å gi ut forskjellige typer låter, tar vekk litt av presset til å lage en big deal av det, heller bare dele musikk. Det er så mange fans som spør hvor jeg er og om det kommer noe snart, så da tenkte jeg at jeg skulle gi ut noen smakebiter før jeg gir ut ny video, og mens jeg jobber på skive.

– «Go Down Low» er en låt jeg lagde før første skiva i Trinidad, en søt liten soca-låt. «Black Sheep» er den tristeste låta jeg noen gang har skrevet, en opera-låt. Hvis noen føler seg som dette vil jeg at de skal vite at de ikke er alene.
«Spin Me» er en låt jeg laget med Sleepy Brown og Organised Noize i Atlanta for fem år siden. «Memoirs of Your Geisha» er en japansk-inspirert låt hvor jeg leker med temaet til filmen. Stay tuned for more!

ØNSKEREPRISE 💦:

Se også: Voff voff! Snoop Dogg kaller på Mira Craig