Hopp til hovedinnhold
(NORDISK FILMDISTRIBUSJON)

– Slutten er fortalt. Begynnelsen nærmer seg.

Mens vi sannsynligvis venter forgjeves på Rovdyr 2, passer heldigvis Fritt vilt på at Norge har en ekte horror-franchise. Fritt vilt III får ikke premiere før 15. oktober, men blockbustere begynner boosten tidlig. Ovenfor er den første filmplakaten, hvor de tøffer seg med FVIII. Kult.

Vaskeseddelen minner også om at dette er en prequel. Hva heter det på norsk? Førfølger?

Slutten er fortalt. Begynnelsen nærmer seg.

TRILOGIEN BEGYNNER 15.10.10 (NORDISK FILMDISTRIBUSJON)
Vi gleder oss. (Heldigvis var ordene på gatene om at den skulle hete FV3D kun ord på gatene.)

Mikkel Brænne Sandemose, som tidligere har gjort flere musikkvideoer, blant annet tre for Bertine Zetlitz, samt reklamefilmer for Djuice og Freia, debuterer som filmregissør.

Lureteaser: Den ordentlige snutten er på vei:


Mer om FVIII: – Vi har fått de millionene vi trenger til å lage en fantastisk kul film

Produsent Martin Sundland forteller:

– Med Fritt vilt ønsket vi å lage en rendyrket skrekkfilm. I Fritt vilt II ønsket vi å åpne universet. Vi ville lage en rikere film med mer action. Vi følte vi hadde fått den avslutningen vi ønsket oss. Likevel var det en snikende følelse som ikke ville slippe taket… Hadde vi fått med oss alt? Var det noe vi hadde oversett? Vi begynte å grave i fortiden til Stehøe fjellhotell og fant en historie så skremmende, overraskende og dramatisk at vi rett og slett ikke kan la være og fortelle den. Med Fritt vilt III er målet vårt å ta sjangeren videre. FVIII skal bli større og rikere enn begge sine forgjengere.

Rollebesetningen: Ida Marie Bakkerud, Julie Rusti, Terje Ranes, Kim Falck Jørgensen, Sturla Rui, Arthur Berning, Nils Johnson, Pål Stokka, Trine Wiggen og Hallvard Holmen.

Manus: Peder Fuglerud (Switch) og Lars Gudmestad.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer