– Slutt å bruke mental helse som et våpen

16. des 2018 kl. 00:00
ARI SIER UNNSKYLD, MEN... (INSTAGRAM, ABC)
ARI SIER UNNSKYLD, MEN… (INSTAGRAM, ABC)


Ariana Grandes snappy tweet om to «voksne menn som krangler på nettet akkurat nå» – som hun håper snart «kan oppføre» seg – gikk ikke upåaktet hen hos Kanye West.


– Ikke bruk meg eller dette øyeblikket til å promotere en sang. (…) Folk kommer ikke lenger til å se på mental helse som en spøk, var noe av det 41-åringen skrev tilbake til sangeren.


Lørdag kveld svarte Ari og beklager spøken, som var i forbindelse med slippet av hennes og Miley Cyrus’ nye singler.


– Med all respekt, jeg trenger ikke å bruke noen til å promotere noe. Punktum, skriver New York-jenta.


– Jeg skrev en kommentar om hva menn gjorde på det tidspunktet vs. kvinner. Det var en vits som jeg nå forstår at trolig var ufølsom. Jeg beklager hvis jeg på noen som helst måte utløste noe og jeg håper du føler deg bra i dag.
 


– Uansett, jeg hater internettet så mye. Sender kjærlighet. Men liksom, ha det.


– Siste ting. Slutt å bruke mental helse som et våpen. Alle.


Kort tid etter slettet den snart norgesaktuelle 25-åringen svaret fra Twitter.


Hun slettet også svar til eksen Pete Davidson, som skrev et dystert rop om hjelp på Instagram etter å ha tatt Kanyes side og skrevet at han 
«vemmes» av Arianas tweet om Kanye vs. Drake: Se her
 
På lørdag twitret Kanye at Gucci Mane og Quavo er med å avstigmatisere mental helse via singelen «BiPolar», og at han har vært pillefri i et halvt år og elsker musikken som han lager om dagen. Yes niende album Yandhi skulle slippes i forrige måned.

– 6 måneder uten medisiner, jeg kan føle meg selv igjen. Husk da Dark Fantasy kom ut så twitret jeg også en storm, skriver Chicago-mannen og referer til 2010-albumet My Beautiful Dark Twisted Fantasy.

 
 
Se også: Kim Kardashian advarer Drake: – Ikke true oss!