Hopp til hovedinnhold

Slik tekster du din eks à la Drake

*BANKERS* (YOUNG MONEY)

Ahh, eksen. Hvorfor ble det slutt….. Egentlig? Var du ikke oppmerksom nok? Ble du bortskjemt? Slutta du å bry deg? 
 
Guds pek er mange, men en av hans mest fiffige triks er å sørge for at du nesten garra blir lei dama di innen et år – uansett hvor kul og søt hun er. Brått sitter dere der med taco-Grandis’en en fredagskveld, har ingenting å snakke om, motivasjonen daler, og før du vet ordet av det ligger forholdet og dupper i dass.
 
Og når du noen måneder ned linja begynner å angre deg som en hund, hva gjør du da? Når hjertet ditt er sten og nysnøen daler kritthvit som elfenben?
 
Ikke ring – det er corny. Vær en mann og tekst henne. Og tekst henne som Drake ville teksta henne. Som du allerede vet, Drake er forfatteren av de mest følsomme og mjuke tekstene i moderne manns minne: en utømmelig visdomsbrønn av tidløse, kjærlige råd som vil få selv den mest iskalde x der ute til å smelte helt og U-snu på følelse-flisa. 
 
Under kan du se hvordan det gikk når gutta hos Pigeons and Planes benyttet seg av Drizzays myke, dype Nothing Was The Same-tekster for å gjenopplive gamle flammer. (Funker garra hver gang halvparten av gangene.)
 

NB: Er eksen din Drake-fan blir du fersket:

 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer