Hopp til hovedinnhold
5 ting hvite bør vite.

Er du ikke svart? Slik takler du din første svarte kjæreste

I gamle dager het det at «once you go black, you never go back».
Men nå er det ingenting som stopper folk fra å ta svippturer innom alle kontinenter i verdenen på vei til alters.
Men, tross et åpent sinn og en altetende tilnærming på vulvajakt, bør spesielt kaukøsiske beilere ta noen forhåndsregler før de begir seg ut på stevnemøter med svarte jenter.

YouTube-eren Akilah alias Smoothiefreak har derfor laget denne hjelpsomme og detaljrike oversikten:

Møt din første svarte kjæreste: En guide til kryssrase-dating.
Her får de ariske gutta en lettvint og oversiktlig steg-for-steg-guide til hvordan de skal takle sin første svarte flamme.
1. Hår
– Ja, du kan ta på håret mitt. Men vennene dine og familien din kan ikke, så plz ikke spør. Dette punktet kan ikke forhandles. Og ikke stirr på sateng-hetten jeg sover med. Jeg bruker den fordi jeg vil ikke at håret mitt skal stå til alle kanter og se messy ut. Jeg vet du ikke kan se forskjellen på når det er messy og gredd, men jeg vil ikke få dømmende blikk fra andre svarte mennesker på t-banen. Ok?
2. Underholdning
Vi kan godt se Django Unchained, The Help eller 12 Years a Slave sammen, men jeg nekter hvis det gjør at det blir weird å ha sex etterpå. Jeg skjønner at du skjønner at slaveri ikke var spesielt artig, men om du heller kan diskutere din white guilt med vennene dine framfor å la meg få føle på den, så er det fint. Du kan også godt si at du liker Scandal på grunn av castingen, men innerst inne vet jeg at det er kun fordi du har fantasier om at vi skal være som «Olitz».
3. Mat 
Det er helt ok om du ønsker å spise fried chicken.
4. Slapp av
La familien din få vite om meg. Vær en mann og fortell moren din om oss. Vennene dine kommer til å spørre deg hvordan det er å date en svart jente, og det er bare to akseptable måter å svare på. Enten fortelle en skikkelig funny joke om hvordan du bare trengte et påskudd for å få spise fried chicken hver dag, eller be dem slutte å omtale forholdet vårt som «eksotisk». Fordi når alt kommer til alt er jeg bare en menneskelig jente akkurat som alle andre menneskelige jenter.  
5. N-ordet (NB!)
Hvite folk fortsatt kan ikke si «n-ordet», samme hvor down de tror de er. Selv om det har en «a» og ikke en «r» på slutten.
Se hele videoguiden til Akilah her:
730s tween-queen og urbane pulsklokke Chioma Anugweje kommenterer guiden:
– Hmmm, lol. Det eneste jeg kommer på som burde vært nevnt i videoen, er den viktigste faktoren i alle forhold: Å ha noe til felles. Selvskrevne don’ts: Selv om man er svart, så betyr ikke det at man kan alt om – eller er veldig opptatt av – «svart kultur». NB: Det er ikke noe som heter «svart kultur». NB 2: Nei, ikke alle svarte jenter er flinke til å danse – eller kan twerke.

– Og til slutt: Hvis du kun vil være sammen med meg fordi jeg er svart? Nei takk.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer