Hopp til hovedinnhold
Oppdatert: Kanye kommenterer oppstyret. (VIDEO)

Slik svarer Beck etter Kanye West-stormingen på Grammy

BECK VS. YE (CBS)

Oppdatert: Kanye har igjen kommentert hendelsen, se nederst. 

Søte, Øya-aktuelle Beck vant fortjent Grammy for årets beste album. Noe overraskende var det likevel, 44-åringen var tross alt i samme kategori som Ed Sheeran, Sam Smith, Pharrell Williams og Beyoncé.

Den liiiitt norske amerikaneren fikk som kjent besøk av Kanye West på scenen i natt, som for andre gang på fem år forstyrret en prisutdeling fordi han var uenig med juryen. Det gikk ikke like langt som med stakkars Taylor Swift i 2009, og Beck forteller US Weekly nå at han tar det hele med ro.

På spørsmålet om hva han først tenkte sier Beck Hansen dette: 

– Jeg var bare så glad for at han kom opp. Han fortjener å være på scenen like mye som alle andre. Hvor mange gode album har han gitt ut de siste fem årene, ikke sant?


Fortsetter under

Sladrebladet fortsatte å spørre ut den glade vinneren, og tok opp oppfølgeren-intervjuet, hvor Kanye sier rett ut at han ikke bare tullet, men mener at Beck burde gitt prisen til Beyoncé. 

På spørsmålet om Beyoncé burde vunnet svarer han «absolutt». 

– Jeg trodde hun skulle vinne. Kom igjen, hun er Beyoncé! 
 
Videre nevner US Weekly rapperens kommentar om at Bey er en «ekte» artist, mens Beck ikke er det. 
 
– Du kan ikke gjøre alle fornøyd, mann. Jeg elsker ham fortsatt, og synes han er et geni. Jeg drømmer om å gjøre det han gjør. 

Se den allerede berømte videosnutten fra prisutdelingen her

Oppdatert: Kanye er i fyr og flamme om dagen, og ble stoppet på JFK-flyplassen i New York. Der forsvarte han uttalelsene sine, lovet bort sko til en fan, og ble opprørt da en journalist spurte om han var på vei inn i moteverdenen.

Avslutningsvis utveksler en journalist og Ye noen søte (og funny!) ord om North West, mens stakkars Kim bare blir spurt om stefar Bruce Jenner

Se video: 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer