– Slik slutter neste Batman

18. des 2008 kl. 00:00
CHRISTIAN BALE SOM BATMAN (SANDREW METRONOME/WARNER BROS.)

Troverdigheten til The Sun har blitt satt på prøve tidligere, men den britiske avisen virker nå sikker i sin sak. De hevder å kunne avsløre at Eddie Murphy har takket ja til å spille The Riddler i den neste Batman-filmen, en rolle Jim Carrey hadde i 1995s Batman Forever.

– Eddie er en fantastisk tilføyelse. Alle er spente på å se hva han kommer til å gjøre som The Riddler, sier en hemmelig kilde de kaller en «film insider».

Avisen skriver at Christoper Nolan igjen skal regissere Christian Bale som den kappekledde, og at arbeidstittelen er Gotham.

De har også mer detaljer; Shia LaBeouf fra Transformers skal spille Robin, tidligere tolket av Chris O’Donnell, mens britiske Rachel Weisz fra The Mummy ser ut til å bli Catwoman.

Andre ønsket seg Angelina som Batmans elsker.

I tillegg til å kunne avsløre rollebesetningen før noen andre, kan The Sun også demaskere slutten på den tiende Lynvingen-filmen.

Spoiler alert: Gotham slutter med en «cliffhanger» via en stor eksplosjon på Wayne Towers, hvor det kan se ut som Batman omkommer. Publikum vil ikke få vite hvordan det går før i oppfølgeren.
Filmen skal få premiere i 2010.

Tyrkiske Batman saksøker amerikanske Batman.