Slik sier Karpe Diem adjø til Heisann Montebello

24. nov 2017 kl. 00:00
MAIL OSS HVIS DU HAR EN GOD BILDETEKST (AKAM1K3)

MAIL OSS HVIS DU HAR EN GOD BILDETEKST (AKAM1K3)

Aldri et «Heisann» uten «Adjø».

To år etter prosjektets storslåtte fødsel er Karpe Diem nå klar for slutten. Heisann Montebello avsluttes med Adjø Montebello, en Thea Hvistendahl-regissert film som settes opp på kinoer over hele landet.

Visningene vil dog bare holdes i fire dager – langhelgen torsdag-søndag 7.-10. desember. 

En film, sa du?

Gjengen selv vil ikke beskrive Adjø Montebello som verken fugl, fisk eller vegetar, altså konsertfilm-, fiksjon eller dokumentar. Men spør du oss er det en salig miks. 

Filmen tar utgangspunkt i de tre utsolgte Oslo Spektrum-konsertene i april. 

TENK Å TA SÅNNE BILDER (AKAM1K3) 


Ifølge duoens promoteam er
Adjø Montebello «…en reise gjennom Karpes innholdsrike univers, som balanserer mellom virkelighet og fiksjon, mellom sårbarhet og selvtillit og mellom kunst og underholdning.»

 «Adjø Montebello» er et ønske om å utfordre grensene for hva en konsertfilm kan være. Men den er først en del av vårt evige ønske om å underholde fansen. De som har fulgt «Heisann Montebello» vil få en referansebonanza uten like, sier Chirag og Magdi selv. 

– Å jobbe med Magdi og Chirag har vært helt fantastisk. De er lydhøre, rause, kreative og dyktige – og de gir så ekstremt mye av seg selv i alt de gjør.  Vi har skapt et absurd og lekent univers. Jeg er beæret over å ha fått lov til å være med på dette, sier Thea Hvistendahl, som blant annet har regissert «Den islamske elefanten» og 1/3 av «Attitudeproblem» for Karpe Diem. 

Dynamittduoen byr selvfølgelig også på helt nye låter til filmen, i tillegg til bidrag fra fine folk som Amanda Delara, Arif og Unge Ferrari. 

Se traileren til Adjø Montebello her: 
Billettsalget starter onsdag 15. november klokken 09:00 hos din lokale kino.

Se også: Musikkvideoen til Chirag og Mae er også et lite stykke norsk filmkunst