Slik får du en Kardashian-kropp på 1-2-3-4-5

27. nov 2012 kl. 00:00

KONKURRANSE: FINN MELONEN SOM SKILLER SEG UT (INSTAGRAM)

Millionær, tv-kjendis, entreprenør, designer og dama til verdens hotteste rapper? Det skorter ei på oppsving for 32 år gamle Kim Kardashian og hennes voluptuøse vesen, og vi spør oss selv jevnlig: Hvordan klarer hun å holde fosskoken på topp? Svaret ligger åpenbart i hennes skarpe sjel og veltrente kropp. Den eldste Kardashian’en vet nemlig hva som skal til for å holde figuren fjong, og via sin blogg forleden dag delte mor en rekke gullkornete fitness-tips med sine nysgjerrige lesere. 
 
Kvikk digresjon: Mon tro om det er saker som dette som får Kari Jaquesson til å snoke på vår Twitter?
 

Hvertfall: 5 raske steg ♥ fra sofagris til catwalk-kveg ♥ via Kim K: 
 
1. Kast restene! Selv om de er dritdigge, innse at Thanksgiving er over. Du trenger ikke spise restene!
 
2. Kjøp treningsklær på salg. Det er tonnevis av rabatter på fine treningsklær både på nett og i butikker om dagen, så kjøp deg noe snasent treningstøy som vil inspirere deg ekstra til å hitte opp gymmen. 
 
3. Tren med en venn. Den beste måten å bli motivert på, er å finne en venn du kan trene sammen med. Kourtney er min trenetjommi akkurat nå. Foreslå for en god venninne eller en slektning at dere bør komme i form sammen.
 
4. Det er viktig å være fokusert – men ikke vær for hard mot deg selv. Vi legger alle på oss noen kilo ekstra her og der i høstferien, og det er greit. Men kom deg tilbake til normal spiserytme, og begrens godtespisinga. Ikke glem at juleferien er like rundt hjørnet…
 
5. Drikk mere vann! Du vil ikke tro hvor godt vann gjør for både vekttapet og treningen din. De fleste av oss drikker ikke nok vann, og når man er i feriemodus glemmer man raskt av vann til fordel for brus, alkohol og digge feriedrinker. Du bør drikke minst 2.2 liter vann hver dag – så kom deg i gang! 
 
Bun Fun fact: Søkemotoren Bings mest søkte ord i 2012 er «Kim Kardashian». Rart?

 

Se også: Gullkorn fra Kims muntre munn: – Hunder med store baller? Æsj!