Advertisement

Slik får du ditt eget Snapchat-filter

4. mai 2016 kl. 00:00
NÅ KAN DU LAGE KULE GEOFILTER MOT LITT $$$ (KELLI O'MERRY)

NÅ KAN DU LAGE KULE GEOFILTER MOT LITT $$$ (KELLI O’MERRY)


Det er fryktelig festlig med Snapchat-filtre, spesielt når de er grusomt stygge. Når det du trodde det ikke kunne bli enda morsomme, så gjør det altså det: Nu kan du snekre ditt helt eget, personlige geofilter! Mot litt gryn, seff.

Man sender inn design, velger koordinater for filteret (kan være så snevert som en bygning, et kvartal eller større område), og tidsrom (alt fra 24 timer til én måned).
MEGAN FORBES’ «PROMPOSAL» TIL KJÆRESTEN (MEGAN FORBES)


Prisen avhenger av hvor stort område du velger, samt varigheten. For rundt 200 kroner kan privatpersoner lage et filter til for eksempel en fest, eller et bryllup, som varer i én dag. Eller lengre, men det koster det endel mer.

Det artige er jo at alle brukere i området kan se og bruke filteret ditt, noe som er en potensiell markedsføringskanal for bedrifter. Prisen skal ikke være høyere for kommersielle aktører, men det er ikke utenkelig at det forandres etterhvert.

Tjenesten er dessverre ikke tilgjengelig i Norge heeeelt ennå, men vi satser på at det kommer snart. I mellomtiden kan du jo koke sammen noen minneverdige design-idéer. Trykk her for å lese om hvordan du kan lage ditt eget filter. 

Se også: Den nye Snapchat-funksjonen er rå