Hopp til hovedinnhold
CHRIS HJERTE TIM (INTERSCOPE/UNIVERSAL)

Slik er Chris Cornell og Timbaland sammen

Utenom Soundgarden og Audioslave har Chris Cornells to soloalbum fått blandet mottakelse. Det gjenstår å se hva rockeveteranens tilhengere syns om hans tredje, Scream. Det kan også bli interessant å høre hva Timbalands fans mener. Produsenten, som er mest kjent for sin hip-hop og R&B, har nemlig produsert hele albumet.

Den nye singelen og videoen «Ground Zero» brukes i en promo for den «nye» serien Life On Mars, og åpner med Lisa Bonet og en stygg, viktig bilulykke:

(Fun fact: I en «scene» i klippet overfor, rocker Chris de nye Dr. Dre-hodetelefonene Beats By Dr. Dre.)
Forhåpentligvis får singelen bedre mottakelse enn den nye duoens første, «Long Gone». Men Timbaland er uansett trolig fornøyd likevel. Han har i flere intervjuer hevdet at Scream, blir det beste han noensinne har laget, og at det er store sjanser for at dette er utgivelsen flest kommer til å elske mest i år.

Det er også store sjanser for at prosjektet nå ikke kommer i salg før i 2009. Settet skulle først ut i begynnelsen av september, så i midten av oktober, deretter første uken i november. Nå har platen ingen salgsdato.

ALBUMET SOM IKKE HAR TERMIN (INTERSCOPE/UNIVERSAL)

Life On Mars begynte på ABC i USA denne måneden, og er basert på den britiske BBC-serien med samme navn. Showet handler om en politimann som etter en bilulykke blir sendt tilbake til 1973, uten noen forklaring.

Harvey Keitel har en av hovedrollene, og er en av mange tidligere Oscar-vinnere som har takket ja til å gjøre TV.

Se de nye forsidesakene på 730.no.

Les mer