Hopp til hovedinnhold
(DAWORKS)

Slik er Carina Dahl singel i Spania – se snutt

(DAWORKS)

– Hvor er du????, tekster Carina fortvilet til kjæresten sin mens hun står på Gardermoen lufthavn.
For så å kjapt komme tilbake til hektene. Med et stort #YOLO-smil om munnen kaster hun fyrens billett og reiser alene til Barcelona, med rekordlite baggasje, men som singel! You go girl. Do you.
 
Slik åpner Carina Dahl videoen til sin ferske singel «I Don’t Care».

Men hvis du nå forventer en løssluppen sexfestsnutt fra Spania med trøndergladjenta, så må du tro om igjen…


(DAWORKS)

Til tross for at hun (i videoen) dumper typen, er hun classy nok til å ikke legge kølla helt på bordet med en gang. Det er dog mye annet som skjer. I Barcelona får vi se den 27 år gamle blondinen stå/sitte på skateboard, danse foran en kiosk, drikke en smoothie (?), engasjere lokale gutter i dans foran kiosken, danse med en eldre spanjol (som ser rik ut), danse alene på en åpen plass, gi high five til en saksofonist, småprate med en gitarist, rusle langs stranden i frekke sneakers med høye hæler (bra ben), ta sykkeltaxi langs stranden mens hun holder armene ut og svever som en fugl (fri og frank), for så å gå for en leken #YOLO-vri: Carina tar brått styringen og kjører taxisjåføren rundt, for så å – careless nok – riste løs på stranden med sine nye venninner.

Låten har Carina laget med Elias Kapari og David Hedvall, mens
Rolf-Ørjan Høgset har gjort videoen.

Fun fact: I helgen fikk
TV 2 Bliss-flaggskipet Tigerstaden grønt lys for sesong 2. Det betyr en ny runde norsk, glamorøs jetset-reality-pute-tv med Carina, Linni Meister og Mari Haugersveen.
Se en snutt fra sesong 1 hvor ærverdige Linni faller ned fra bordet hun danser på her.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer