Hopp til hovedinnhold
KLIKK SÅ SER DU AT PLAKATEN ER LEVENDE (WARNER BROS.)

Slik blir nye Terminator

Lanseringen av filmer starter tidligere og tidligere. Terminator Salvation har ikke premiere i USA før 22. mai (tre uker senere i Norge), men den offisielle traileren er allerede her.
Handlingen i den fjerde delen av serien finner sted i 2018, flere år etter de tidligere filmene og ni år før de første menneskelignende drapsmaskinen ble sendt tilbake i tid for å drepe Sarah Connor, kvinnen som kom til å føde lederen for kampen mot cyborgfirmaet Skynet.

Den første ordentlige traileren til Terminator Salvation:

Skynets Arnold-roboter heter T-800. I Terminator Salvation dukker også de tidligere modellene opp, T-600. Når det kommer til ekte kjøtt og blod, spiller den ferskeste Lynvingen, Christian Bale (34), Sarahs sønn John Connor, mens Moon Bloodgood (33), som har kommet på flere mest sexy-lister opp gjennom årene, har den kvinnelige hovedrollen.

Den tøffe filmplakaten er levende.

Filmen blir den første i serien uten den originale Terminatoren Arnold Schwarzenegger (61), som har trukket seg kraftig tilbake fra Hollywood etter 2003s Terminator 3: Rise Of The Machines.

Men Terminator uten guvernøren har fungert bra for TVNorge-serien Terminator: The Sarah Connor Chronicles, som foregår i kjølvannet av den andre filmen.

Regissøren heter McG, og på sin blogg, røper han årsaken til sitt tåpelige navn. Her forteller han også om Stan Winston, spesialeffekttrollmannen som var med å skape Terminator-, Jurassic Park– og Predator-filmene, samt blant andre Aliens og Edward Scissorhands. Winston døde av kreft i sommer.

Filmbilder med Christian Bale, T-600, T-800, rapperen Common, Moon Bloodgood og Sam Worthington:

TERMINATOR SALVATION (WARNER BROS)

Før Terminator, skal Christian ta Johnny Depp.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer