Hopp til hovedinnhold
Årets viktigste låt skal skrives sammen med deg og VG-lista 🤍
Årets viktigste låt skal skrives sammen med deg og VG-lista 🤍

Årets viktigste låt skal skrives med hjelp fra deg

Årets viktigste låt er nå en offisiell VG-lista-tradisjon.

VG-lista er en av de største arenaene for ungdom i Norge, og de ønsker at alle unge skal ha en stemme inn i arrangementet. Det gjør de med Årets viktigste låt, som siden 2019 har vært med å sette ekstra fokus på mental helse hos unge. Prosjektet er inspirert av virkelige tanker og følelser fra ungdom over hele landet.

🎵 Her kan alle bokstavelig bli med å skrive en sang – og bli hørt! 🗣

VG-lista samler inn tanker, følelser, ord og setninger. De innsendte bidragene går deretter videre til en artist, som får i oppdrag å forvalte materialet og bruke det til å skrive den viktigste låta i 2022. Artisten som får æren av å skrive sangen, blir stemmen som forteller historien til tusener av unge landet over. Alle bidrag blir sett, og du kan altså være å skape noe stort.

Temaet for Årets viktigste låt er hva du tenker om fremtiden.

Du kan sende inn alle slags tanker… Å ha håp for deg selv? Vennene dine? Fremtiden? Hva får deg til å stå opp om morgenen? Hvordan får du driv til å prøve igjen? Hva er du redd for? Er det noe du gleder deg til? Hvordan kan man holde seg positiv når verdenen fremstår negativ? Slike tanker og følelser kan være en del av bidragene.

To ganger tidligere har Norges land bidratt til å skrive Årets viktigste låt. I 2019 fikk LAUREN forvalte bidragene, som resulterte i sangen «Ensom». I 2021 var det Emelie Hollow og «Alene sammen» som formidlet de unges tanker og følelser. Det ble en låt preget av pandemi og mye tid uten å kunne treffe venner.

Hvem som er årets artist er foreløpig hemmelig. Men vi kan røpe at det er en fantastisk ambassadør og representant for unge i Norge anno 2022 💫

Det er veldig enkelt å bli med:

Her kan du sende inn ditt bidrag – og være med på å skrive Årets viktigste låt!

Vi gleder oss til å høre låten du har vært med å lage med hele landet 🤍

Les mer

Nyeste saker fra 730.no