Hopp til hovedinnhold
LUDACRIS, GERARD BUTLER OG MICHAEL C. HALL I GAMER (ORO FILM/STAR MEDIA ENTERTAINMENT)

Slik blir det i 2034

Da Ludacris gjestet Oslo før han satte sin rappende snute ned til eventyrfestivalen Quart, skrøt han av sin nye science fiction-film Citizen Game, som i etterkant har fått det ikke like Citizen Kane-aktige navnet Gamer.

Handlingen foregår 35 år inn i fremtiden, hvor mind-control-teknologi er superhot, spesielt onlinespillet Slayers, hvor deltakerne kontrollerer dødsdømte fanger i dødskamper. (FrP-initiativ?)

De som vinner 30 brutale runder, får frihet som premie.

Simon alias 17 år gamle Logan Lerman (Mel Gibsons sønn i The Patriot) spiller innsatte Kable, tolket av den skotske tøffingen Gerard Butler (fra 300 og RockNRolla, også med Luda).

Etter å ha vunnet 27 kamper, går fangen etter spillets styrtrike designer, spilt av Michael C. Hall, best kjent fra Six Feet Under og som Dexter i TV-serien med samme navn.

Se også: Oppfølgeren til kultfilmen «Tron»

Milo Ventimiglia fra Heroes har rollen som den sannsynligvis også ganske usympatiske Rick Rape, mens Gerard har modellen Amber Valletta på slep i diverse små, bloggete fremtidsoutfits.

Traileren til Gamer:


Atlanta-rapperen er toppfornøyd med duoen bak kameraet og resultatet.

– Jeg har vært fan av Mark og Brian siden jeg så filmen Crank, sier Ludacris i intervjuet nedenfor når han blir spurt om Gamer-regissørene Mark Neveldine og Brian Taylor.

– Jeg følte at den var ekstremt energisk, den unge energien som jeg føler Hollywood trenger. Jeg liker definitivt deres uortodokse måte å regissere og skrive på, og jeg forelsket meg i manuset.

– Nå som jeg har sett det ferdige produktet, er jeg ekstremt glad for at jeg er endel av det… Cinematografien er Ludacris.


Nyeste saker fra 730.no

Les mer