Slik ble Linni Meister en MILF

8. sep 2009 kl. 00:00

Nettstedet Facebook.com var de første til å røpe at hele Norges Linni Meister var i ferd med å føde:

– HERE WE GOOOO-OOOOOO-OOOOO-OOOOOO-OOOOO-OOOOOOO-OOOO! Be for meg ! 😉

Dette skrev det norsk-srilankiske glamourmodellen tirsdag kveld, før hun fødte sin sønn på Ullevål Sykehus onsdag formiddag.

– Alt er perfekt med både han og mamma, sier Linnis forlovede Bernhard Berntzen til Seher.no.

Fødselsdatoen ble altså catchy: 09.09.09.

Se også: – Jeg vil bli en mor som mamma

Navnet Dennis hadde de bestemt på forhånd, og Linni la til Michael etter Michael Jacksons død.

– Jeg har alltid elsket det navnet og hatt planer om å kalle sønnen min Michael fra jeg var liten. Da kan man og kalle ham for Mike, som også er dritkult, sa Linni til 730 før fødselen.

– Sønnen min blir uten tvil den kuleste kid’en. Hvor kult er det ikke å hete Dennis Michael da? Han kommer sikkert til å bli kalt D-Mike eller noe, hehe. Jeg hadde i alle fall ikke blitt lei meg om jeg ble oppkalt etter en legende!

Se også: Rett fra fødsel til sexy shoot

Det vulgære uttrykket MILF som ble gjort mainstream via den amerikanske komedien American Pie for ti år siden, betyr «mother I’d like to fuck», men selv om 23-åringen forteller at hun vet hva bokstavene står for, er hun mer smigret enn støtt av betegnelsen.

– Jeg er komfortabel med uttrykket MILF, det er både morsomt og spissformulert. Nå som jeg skal bli mor selv setter jeg enda større pris på begrepet, rett og slett fordi det minner om at mødre også kan være sexy. Jeg ønsker å selv være den norske MILF-definisjonen, haha. Men ikke noe pornorelatert da, det er jo bare trist.