Hopp til hovedinnhold
DIDDY KJØRER HUE PÅ JONAH (UNITED INTERNATIONAL PICTURES)

Slik ble Jonah Hill livredd P. Diddy

Under innspillingen av Get Him to the Greek ble Jonah Hill og P. Diddy kompiser, men Superbad-stjernen er fortsatt ikke trygg på hip-hop-mogulen.

Da Jonah plukket opp Diddy på Sunset Boulevard i LA, satte rapperen seg inn i bilen med en åpen Ciroc-vodkaflaske.

– Mens jeg kjører nedover gaten mens han drikker vodka, putter han foten på gasspedalen, sier skuespilleren ifølge Wenn

– Vi kjører i 160 kilometer i timen og han svinger over i den andre filen og spør «har du noen gang kjørt med en ladet pistol i bilen?». Jeg freaket ut. Jeg er redd for Diddy.

Jonah forteller at partyprinsen senere hevdet han bare tullet. Flasken hadde – angivelig – vann i seg, og han var ubevæpnet.

– Wow, Diddy er faktisk morsom, konkluderer Hill. Ordet på gatene er at Get Him to the Greek også er funny.

Fortsetter nedenfor video fra premieren.


Når Diddys karakter Sergio Roma (ikke helt ulik virkelige Diddy) ønsker seg oppsving og ber sine ansatte komme opp med smarte forslag, har Nick Kroll (alias 50% av The Ed Hardy Boyz) to ord til sjefen: «Meksikanske Jonas Brothers».

Aziz Ansari (alias den kjipe standup-komikeren Randy) mener flushtones er fremtiden. Altså ringetoner på do.

Mer nedenfor.

Men det er Jonah – Diddys intern – som byr på den beste ideen; Å hente rockeren Aldous Snow – Russell Brands karakter fra Forgetting Sarah Marshall – fra England for kjøre en stor jubileumskonsert i USA. Den ferske assistenten får oppdraget, som selvsagt ikke blir enkelt.

Fortsetter nedenfor den usensurete traileren, som krever en fødselsdato, for eksempel 11-11-1111:

(Flyplasscenen med dopet er lollete.)

Filmen – produsert av Judd Apatow, som har laget Superbad, Anchorman, The 40-Year-Old Virgin og Knocked Up – tok førsteplass i USA etter premieredagen, og har premiere i Norge i august. (SATC 2 måtte nøye seg med 4. plass.)

Om en uke er Jonah Hill klar på amerikanske kinoer som Cyrus i den Ridley og Tony Scott-produserte komedien med samme navn, mens P. Diddy etter planen gir ut sin femte plate, Last Train to Paris, 28. juni.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer