Hopp til hovedinnhold
Madison Beer clapback skinny girls instagram
(Instagram/madisonbeer)

Madison Beer svarer på kommentar om kroppen hennes

Madison Beer (født i 99) har måttet tåle mye gjennom sin tid i rampelyset, og de siste årene har hun fått flere stygge kommentarer om kroppen sin.

Popsangeren bruker å vende det andre kinnet til, men i denne omgang klapper hun tilbake mot en fæl Instagram-kommentar.

«Hey Madison. Jeg har lagt merke til at bena og armene dine begynner å bli større..Vær så snill, gjør noe cardio fordi vi menn liker bare tynne jenter. Ansiktet ditt er perfekt, men plis… vi elsker en tynn midjet jente.», lyder kommentaren under IG-bildet til sangeren.

Madison Beer sparer heldigivs ikke på kruttet i svaret hun gir.

«Jeg hadde ikke rørt deg med en tre meter lang stang om du så betalte meg en million dollar».

Nedenfor er bildet som får den stusselige kommentaren.

madison beer clapback instagram
(Instagram/Madisonbeer)

Les også: Bebe Rexha deler meldinger fra kjæresten: – Du la på deg 15 kg, skulle jeg late som ingenting?

Utvekslingen sluttet imidlertid ikke der. Brukeren det gjelder lastet opp en rekke Instagram-stories hvor han blant annet meddeler at han lider av psykiske helseproblemer og at Madison burde vært greiere mot han.

«Hei Madison, du burde vite at jeg allerede er ekstremt deprimert, jeg er bipolar. Det at min største crush skriver dette til meg knuser hjertet mitt. Jeg har alltid støttet deg selv om sangene dine ikke er ikke så gode. Jeg trodde du var et godt menneske, du kan ikke si sånt til fansen din. Takk for at du gjorde meg enda mer trist, Madison, tusen takk.»

Som det ikke var nok, fortsetter profilen med å dele meldinger han har sendt til Madison på Instagram.

Maddi, som for tiden er aktuell med singelen «Home To Another», har foreløpig ikke svart på bortforklaringene. Hendelsen fyrer opp debatt om hvordan fans oppfører seg mot kvinnelige kjendiser. Fra Bebe Rexha til Selena Gomez, Ariana Grande, og nå Madison Beer. Kvinner som må svare for at de går opp/ned i vekt er riktignok en urgammel saga.

Fansen mener det er forfriskende å se Madison stå på sitt mot haterne. 24-åringen har lenge slitt mot ufyselige kommentarer og oppførsel på nett.

Les også: Madison Beer: – Wow, Norge er det vakreste stedet noensinne!

Hun har dessuten vært åpen om hvor hardt disse bemerkningene har gått inn på henne. I selvbiografien/memoaren The Half of It fra 2020 utdyper Madison om å bli trakassert for å ha datet en gutt som var veldig populær og hvordan hun ble stemplet som en hore for å ha han som kjæreste.

Mannen det gjelder skal være den unge Los Angeles-utelivsbaronen Zack Bia. Zack skal angivelig ha truffet andre jenter mens han var sammen med Madison.

De var sammen av og på mellom 2017 og 2019.

I samme bok beskriver hun også traumaene hun opplevde etter at nakenbildene hennes ble spredt på nett.

Så er det fullt forståelig at Madison setter ned foten i denne omgang.

Les også: Madison Beer åpner opp om nakenvideoen

Les mer