Advertisement

Slanket seg ned til 45 kilo

7. mai 2009 kl. 00:00

Det er ikke bare snuskete mannfolksblader som vil ha Megan Fox. Skuespilleren er også populær hos jentene, og pryder forsiden av juninummeret til Elle.

Som vanlig har hun mye artig på hjertet. 

22-åringen forteller blant annet at forberedelsene til hennes neste film, Jennifer’s Body, krevde en hissig slankekur. Men kravet kom fra henne selv.

– Jeg bestemte meg for å gjøre meg selv om til en zombie. Jeg ble veldig, veldig tynn, holdt meg borte fra solen i fire måneder og endte opp med å miste øyevippene og øyebrynene.

Slik ser Megan ut i filmen.

Etter den blodige komedien måtte hun legge på seg for Transformers: Revenge of the Fallen, ettersom regissør Michael Bay ikke liker tynne jenter.

– Uansett, vekten min varierer konstant. Jeg tar egentlig ikke godt vare på meg selv. Jeg bare eksisterer og overlever.

Megan gjorde det nylig slutt med den 35 år gamle skuespilleren Brian Austin Green (fra Beverly Hills 90210 og i dag serien Terminator: The Sarah Connor Chronicles), som hun først ble sammen med da hun var 17 år.

Hun sier til Elle at hun ble tidlig moden og at hun ikke har sansen for yngre menn.

– Jeg har levd livet til en 35-åring siden jeg var 18. Jeg er så mistenksom når det kommer til gutter skråstrek menn. Jeg liker dem ikke og stoler ikke på dem.

Video fra alternativ Megan-fotoshoot.

Hennes jevnaldrende Hollywood-favoritter Zac Efron og Robert Pattinson er ikke på hennes to do-liste, de er nemlig «umodne» og «for søte».

– Rob er vel, 22? Zac er 21? Det er en vits… Gutter i 20-årene er bortkastet tid. Samtalemessig har de ikke noe å tilby.

Ryktene om at hun hooket opp med Twilight-stjernen avfeier hun som vissvass.

– Helt tilfeldigvis spurte jeg noen om fyr, og så var det ham. Det er omfanget av vårt forhold. Men nå er jeg sikker på at det (liksom) kommer til å bli en ny person hver uke.

Se Megan Fox i den nye traileren til Transformers 2.

I forrige måned takket Tennessee-piken ja til thrilleren The Crossing, hvor hun skal spille en kvinne som får ektemannen sin kidnappet etter en Mexico-ferie.

For å få ham tilbake, må hun bli en «drug mule» for gjerningsmennene og smugle heroin over grensen på en finurlig måte.

Les også: Megan Fox som våt og super.